Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom?
Ez nem rólad kép, így nem tudok válaszolni :)
Amúgy nálam ugyanez a helyzet csak srác vagyok, és egy évvel fiatalabb. Ne aggódj, idővel megtetszel valakinek, csak ne ülj otthon, mozdulj ki barátokkal például.
Igen, személyes tapasztalatból tudom (mivel srác vagyok), hogy vannak ilyen srácok. Ha szabad egy tanácsot adnom, akkor ne a leghangosabb srácokkal kezdj, akik valószínűleg kihasználnak, hanem azokkal, akik csendesebbek, alig veszed észre, de tudod róla hogy aranyos. Ezekből válassz, meg fogsz lepődni
19/F
HAzt már korábban tudni lehet, hogy nem egy hűséges rendes srác. Ne a nagymenő pénzes izomagyú srácokra hajts rá, ha komoly kapcsolatot akarsz. Akkor egy rendes srácot keress, az általában gyorsan kiderül, hogy jófej a kiszemelted.
Ha latsz egy helyes srácot, ne vard meg amíg rádmozdul, hidd el le lesz nxűgözve, és így könnyen szerezhetsz randit. Én is így jöttem össze a pasimmal.
23l
rossz a link, de amúgy sok mindentől függhet
17 éves vagyok (na jó, fiatalabb mint te) és nekem sincs barátnőm
még van időd, hogy megjöjjön az igazi, sajnos, ahogy olvasom, te eléggé bunkókat kaptál el
sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!