Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha felek olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha felek olyan emberekkel randizni/talizni akiket online ismertem meg?

Figyelt kérdés
felek, hogy eloben mar nem leszek szimpatikus, mas vagyok mint kepen, stb. a telefonom moge bujva akarmirol elbeszelgetek szegyenerzet nelkul, eloben viszont mar mas teszta, elso talin eleg szegyenlos vagyok.
2020. aug. 25. 10:19
 1/6 anonim válasza:
Ez természetes. Esetleg kérj meg egy barátot, hogy menjen el Veled, ne csak mondjuk észrevétlenül üljön le egy padra valahol. Attól pedig ne félj, hogy nem leszel szimpi, gondolj arra, hogy ez fordítva is lehetséges opció lehet. Ha pedig minden jól alakul, akkor büszke lehetsz magadra, hogy elmentélés másodjára már nem lesz kínos! :)
2020. aug. 25. 10:45
 2/6 anonim válasza:
előző vagyok, *de csak mondjuk észrevétlenül üljön le egy padra valahol
2020. aug. 25. 10:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy ezzel megnyugtatlak, de mások is így vannak ezzel, sőt, esetleg pont az, akivel online megismerkedtél, szintén hasonló mértékben aggódik, mi lesz, ha nem jön be neked.

De gondolj bele, mi is a "tét", mit veszíthetsz? Ha élőben is bejöttök egymásnak, tők jó, ha nem, nem vesztettél semmit (az aggódásra fordított időn és energián kívül). Hanem jöttök be egymásnak, folytatod az online ismerkedést, és kész.

Amikor megbeszélitek az első randit, nyugodtan írd meg neki, hogy nagyon szorongasz és több idő kell, hogy feloldódj - így a másikat "felkészíted" arra, hogy te szorongani fogsz, és egy kis türelmet kapsz (vagy ha nem, jobb is, ha egyből kiderül).

Az első talin való szorongás ellen pedig egy orvosság van: a gyakorlat, mármint az, hogy többször megtapasztalod, az első talit túl lehet élni ;), vagy lesz belőle valami, de az sem baj, ha nem.

2020. aug. 25. 11:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Velem is pontosan ugyanez a helyzet. Én mondjuk inkább már felhagytam az interneten ismerkedésről, én nem tudtam ezt a félelmet lekűzdeni, de nem is voltam kitartó.
2020. aug. 25. 11:32
 5/6 anonim válasza:

Ez teljesen normális érzés. Szerintem.

De hány éves vagy? Lehet csak izgulsz

2020. aug. 25. 13:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor lehet nem neked való az interneten keresztül való ismerkedés..
2020. aug. 26. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!