Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Gáz ezt elmondani?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ezt elmondani?

Figyelt kérdés
Tinderen matcheltem egy lánnyal.. Egész nap beszélgettünk és végül oda jutottunk hogy talizunk e majd. Ekkor rákérdeztem hogy miért Tinderezik? Azt mondta csak unalomból. Én meg elmondtam hogy kapcsolatot keresek. Itt szétváltunk. Helyes döntés letisztázni rögtön az elején hogy én kapcsolatot akarok?
2020. aug. 24. 17:10
 1/6 A kérdező kommentje:
Most ha folytattam volna vele a beszélgetést, felesleges időpocsékolás lett volna
2020. aug. 24. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen rendben van. Jól tetted.
2020. aug. 24. 17:34
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Egyaltalan nem gáz ezt mondani, jól tetted hogy őszinte voltál és a lényegre törtél
2020. aug. 24. 17:45
 4/6 anonim ***** válasza:
25%

Elengedtél egy lehetőséget.

Ha kapcsolatot is keres, akkor sincs nagy esélye, hogy összejön a dolog. Tehát ha kapcsolatot keres, akkor lett volna mondjuk 20% esélyed, ha csak unatkozik, de mégis találkozna, akkor 19.9%, most pedig van 0%.

Ez nem egy sikertörténet.

2020. aug. 24. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy arra volt kiváncsi hogy te mit keresel. Tisztázhatod az elején, de ez egy hülye kijelentés is egyben vagyis nem csoda, hogy egyesek ezt gáznak érzik. Gondolj bele, hogy naponta ráír 20 srác és ebből 15 szerelmet vall és jössz te azzal, hogy kapcsolatot keresel. Csoda, hogy azt mondja unalomból? Kalkulálhatunk azon, hogy miért unalomból, de át is lehetne érezni őket ilyen szituációban őket és másképp fogjuk látni.
2020. aug. 24. 21:02
 6/6 anonim ***** válasza:
49%
Lány ismerőseimtől ha egy srác tinderen nyíltan mondja hogy kapcsolatot keres akkor arra aszociálnak hogy sexpartnert akar és azt nem feltétlen akarják hogy egy srác csak "akar egy kapcsolatot" hanem találkoztok és annyira bejön hogy vele akarsz lenni, picit fura de egy picit erősebb példa lenne ha nyíltan azzal keresnél nőket tinderen hogy családot akarsz (alias teherbe ejteni a csajt) és ezt nyíltan kimondod, persze ha eljuttok oda boldog lesz tőle de nem 2 óra chat után
2020. aug. 25. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!