Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hol is lenne jó ismerkedni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol is lenne jó ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sokan írják hogy buliban nem, azt megértem és ott én sem akarok. Egyetemen kb csak lányok vannak, így sajnos ez is kizárva. Hol kellene akkor megtalálnom a párom?😅

(Teljesen átlagos lány vagyok, semmi tinipics@skodás, viszont semmi ötletem nincs 😔)

Jó ideje egyedül vagyok, mostmár nyitott lennék kapcsolatra de értelemszerűen nem a legelső jött-ment lenne a férjem😅 Okos férfit szeretnék magam mellé, akinek jó lenne ha lennének céljai, szóval nem az a tipikus “23 éves szexisten vagyok, mert kikondiztam magam de 30 percig nem tudok egy komoly beszélgetést folytatni”

Van esély arra, hogy valahol találok egy hasonló párt magamnak?

2020. aug. 23. 16:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Milyen szakra jársz, hogy csak lányok vannak? :D

A bátyám infó szakos, és ott meg csak fiúk vannak..

De amúgy, esetleg egy ismerősön keresztül is, vagy neten is tudsz ismerkedni.

Személyesen, pedig járj el olyan helyekre, amik a hobbidhoz tartoznak, pl ha szeretsz olvasni, akkor könyvtárba, és hátha ott összefutsz egy számodra szimpatikus emberrel és el tudtok beszélgetni, esetleg ismerkedni is.

2020. aug. 23. 16:28
 2/11 A kérdező kommentje:

Gyógytornásznak tanulok😅

Netes ismerkedés az számomra kicsit lutri, nem hiányzik hogy sok érzelmi zsarolóba belekeveredjek.

Kondizni szoktam, de ott nem hinném hogy életem párját találnám meg..

2020. aug. 23. 18:02
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy te kicsit túl válogatós? Neked szinte sehol se jó. Ha kizársz helyeket akkor persze, hogy nem is lesz hiszen az nem jó. Akkor próbáld meg a templomban, vagy az sem jó? Fingom sincs mostmár, hogy hol keress. Úgy sem lesz jó.
2020. aug. 23. 18:54
 4/11 anonim válasza:

Akkor ismerkedj itt .

Pl velem :) Ja csak sajnos fiatalabb vagyok nalad tuti.. 19f

2020. aug. 23. 19:13
 5/11 A kérdező kommentje:

Mivel zárnék ki mindent?

Hogy ismerkedjek úgy egyetemen ha a 70 tanulóból 68 nő?

Buliban meg valahogy sosem éreztem azt, hogy itt ismerkednék meg olyannal aki komolyan akarna, nem pedig csak ágybavinni.

Nyitott vagyok, próbálnék magamhoz hasonlót találni de hát nem szólítanak le az utcán :D

2020. aug. 23. 19:41
 6/11 anonim válasza:
Elozo voltam , en meg nem mernek pont egy utcan lwszolitani egy csajt. Igaz hogy onbizalom hianyos vagyok de ugy is fura az hogy az utcan leszolitani, akkor inkabb valami mas helyen.. :D nekem fura az utca hogy setal az egyik ember es odamegy hozzza amasik
2020. aug. 23. 19:44
 7/11 anonim ***** válasza:
14%
Mit gondolsz a bulikban csak olyan emberek járnak? Na jó hagyjuk. Sok sikert.
2020. aug. 23. 19:47
 8/11 A kérdező kommentje:

Rendben köszi, akkor te ki ikszelheted a megválaszolt kérdésekből az enyém, ha csak kötekedni vagy itt ☺️

Szép napot máshol!

2020. aug. 23. 19:56
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem tudom én se, hogyha épp rohannék gyakorlatra, akkor mit szólnék ahhoz hogyha valaki leszólítana. Volt viszont hogy vásárlás közben szólítottak le és akkor szívesen megadtam az elérhetőségem ☺️ Ne légy félős😄

2020. aug. 23. 19:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem írtad mennyi idős vagy, de személyiséged alapján művelt lánynak tűnsz, szóval szerintem is nem a buli lenne előnyös. De ha szeretsz olvasni egyeshez hasonlóan én is javasolnám például a könyvtárat.
2020. aug. 23. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!