Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a fiúnak kell utaznia állandóan a lányhoz ha 40-60-80 vagy 100 kmre lakik?
Figyelt kérdés
Szerintem az lenne a legjobb ha középúton találkoznának valahol, amelyik lány nem képes ennyit megtenni, akkor a kapcsolatban sem fog semmit sem csinálni.2020. aug. 10. 17:00
1/10 anonim válasza:
Az lenne a legjobb ha házhoz/lakáshoz menne igaz?
Here.
2/10 anonim válasza:
Ugy tünik te sem tennéd meg, akkor miről beszélsz.
3/10 TheElmorGhost válasza:
Mindkettőtöknek van ugyanúgy lehetősége utazni?
Mert ha igen akkor ő is mehetne.
Kivétel ha neked pl van jogsid és neki nincs/ neki valami oknál fogva drágábban jönne ki az utazás.Ebben az esetben te mész hozzá mindenképp.(És ha szereted ennyit még teszel érte akkor is ha neki könnyebb lenne hozzád menni)
4/10 anonim válasza:
Ez a szabály. Ha b...ni akarsz akkor fizetned kell érte. Így vagy úgy.
5/10 anonim válasza:
Hogy érted a kérdést? Én (főleg mostanában) nagyon sok olyan kérdést látok, ami ennek a fordítottja. Szóval gondolom egy egyedi esetről van szó.
Szerintem az lehetne a megoldás amit a 3mas mond. Ha pedig túl "egyhangú" a helyszín, akkor bérelhették valami szobát, vagy ilyesmit. De szerintem ha nincs is jogosítványa, meg ilyesmi egyszer-kétszer azért a lány is jöhetne.
6/10 anonim válasza:
Ez megint általánosítás. Ha az egyik fél nem akar a másikhoz utazni, akkor meg kell kérdezni az okát. Nem mindegy, hogy arról van szó, hogy a szülei nem engedik, vagy csak szimplán nincs kedve. Ha sosincs kedve találkozni a párjával, akkor szerintem nincs is miről beszélni. Viszont ha valami miatt nem tud menni, az okés. Amúgy meg ez megbeszélés kérdése. Szépen ki kell nyitni az embernek a száját, és megmondani a másiknak, hogy ő nem tud folyton menni, neki is kéne mennie, vagy félúton találkozni. Aztán a másik fél vagy beleegyezik, vagy pedig indokolja meg, hogy neki miért nem jó. De ez akkora általánosítás, hogy mindig a fiúnak kell utazni... meg kell beszélni, hogy mindenkinek jó legyen.
7/10 anonim válasza:
Aki ilyet csinál, azt semmibe sem nézik
9/10 A kérdező kommentje:
Nekem nincs kivel megbeszélni csak ahogy észrevettem a lányok elvérják hogy a fiú utazzon hozzá
2020. szept. 7. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!