Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért a fiúnak kell utaznia...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a fiúnak kell utaznia állandóan a lányhoz ha 40-60-80 vagy 100 kmre lakik?

Figyelt kérdés
Szerintem az lenne a legjobb ha középúton találkoznának valahol, amelyik lány nem képes ennyit megtenni, akkor a kapcsolatban sem fog semmit sem csinálni.

2020. aug. 10. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:
57%

Az lenne a legjobb ha házhoz/lakáshoz menne igaz?

Here.

2020. aug. 10. 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Ugy tünik te sem tennéd meg, akkor miről beszélsz.
2020. aug. 10. 17:19
 3/10 TheElmorGhost ***** válasza:
73%

Mindkettőtöknek van ugyanúgy lehetősége utazni?

Mert ha igen akkor ő is mehetne.

Kivétel ha neked pl van jogsid és neki nincs/ neki valami oknál fogva drágábban jönne ki az utazás.Ebben az esetben te mész hozzá mindenképp.(És ha szereted ennyit még teszel érte akkor is ha neki könnyebb lenne hozzád menni)

2020. aug. 10. 17:30
 4/10 anonim ***** válasza:
18%
Ez a szabály. Ha b...ni akarsz akkor fizetned kell érte. Így vagy úgy.
2020. aug. 10. 18:52
 5/10 anonim ***** válasza:
44%

Hogy érted a kérdést? Én (főleg mostanában) nagyon sok olyan kérdést látok, ami ennek a fordítottja. Szóval gondolom egy egyedi esetről van szó.

Szerintem az lehetne a megoldás amit a 3mas mond. Ha pedig túl "egyhangú" a helyszín, akkor bérelhették valami szobát, vagy ilyesmit. De szerintem ha nincs is jogosítványa, meg ilyesmi egyszer-kétszer azért a lány is jöhetne.

2020. aug. 10. 20:11
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Ez megint általánosítás. Ha az egyik fél nem akar a másikhoz utazni, akkor meg kell kérdezni az okát. Nem mindegy, hogy arról van szó, hogy a szülei nem engedik, vagy csak szimplán nincs kedve. Ha sosincs kedve találkozni a párjával, akkor szerintem nincs is miről beszélni. Viszont ha valami miatt nem tud menni, az okés. Amúgy meg ez megbeszélés kérdése. Szépen ki kell nyitni az embernek a száját, és megmondani a másiknak, hogy ő nem tud folyton menni, neki is kéne mennie, vagy félúton találkozni. Aztán a másik fél vagy beleegyezik, vagy pedig indokolja meg, hogy neki miért nem jó. De ez akkora általánosítás, hogy mindig a fiúnak kell utazni... meg kell beszélni, hogy mindenkinek jó legyen.
2020. aug. 10. 20:14
 7/10 anonim ***** válasza:
26%
Aki ilyet csinál, azt semmibe sem nézik
2020. aug. 11. 01:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Sztem ezt vele beszeld meg
2020. szept. 6. 20:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Nekem nincs kivel megbeszélni csak ahogy észrevettem a lányok elvérják hogy a fiú utazzon hozzá
2020. szept. 7. 14:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja ertem mar...
2020. szept. 7. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!