Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek ilyen sráccal?
Sziasztok, már előre megszeretném köszönni hogy elolvasod az irományom. :D
Akkor kezdeném is a céljaimmal.Testépítő versenyző szeretnék lenni pár év múlva.Emellett személyiedző suliba járok.Szóval minden erőmet a sportba teszem.
Magamról:Egyértelműen imádok sportolni.Bármiről legyen szó.(Majdnem mindig pörgök. :D) Pihenésképp általában angolul olvasok, szeretnék megtanulni anyanyelvi szinten angolul.(Nem írok ilyen alap dolgokat hogy "szeretek sorozatot nézni,játszani" vagy hasonló.Mert ezeket szerintem mindenki csinálja..) Szeretek főzni.Régebben szakács akartam lenni. :P Nem cigizek, és nem igazán járok bulikba.(Sajnos nem fér bele ebbe az életmódba.) Szeretem ha az emberek emberként viselkednek.Ez miben merül ki? Annyiban igazából hogy szemkontaktust tartunk.:)Élőben szeretek ismerkedni, szeretem látni a lányok reakcióit.:D Barátaim még nincsenek, költözés miatt.De amikor voltak szerettem velük lenni.Magyarán társasági ember vagyok.De szeretek egyedül is lenni. :D Most hogy újraolvastam elég kesze-kusza az egész de szerintem érthető.Elég nehéz volt így is megfogalmaznom.:D
Külsőleg: 176cm vagyok körülbelül, barna/zöld szemem(Ha ideges vagyok barna lesz a szemem színe.. :D) Súlyt nem tudom írjak-e, lányoknak nem tudom számít-e szóval kihagyom. Testalkatom sportos(ha szükséges a véleményedhez privátban küldhetek képet.) Öltözködésem nem kiemelkedő szerintem. Nem járok 100k-s pólóban vagy 50k-s cipőben.Szeretem az egyszerű ruhákat mondjuk egy fekete szűkített szárú farmer, fehér cipő,fehér póló és egy denim jacket.Ez az egyik ruhaszettem pl. :D A hajam színe sötétbarna(Feketének látszik normál fénynél.)
Biztos lenne még mit írnom de hirtelen ennyi jutott eszembe.Elég nehéz ez a leírom magam dolog.D:
Yes, én ismerkednék, mert amit leírtál az mind nagyon klassz
Amúgy hány éves vagy?
Mekkora akarsz lenni?
A testepitok nekem absz nem jönnek be. Nagy darabok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!