Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyha elso randi jo volt viszont?
Figyelt kérdés
Elvoltunk nevetgeltunk beszlgettunk viszont nem volt olyan meghitt pillanat amikor egynas szemebe neztunk volna es megallt volna az ido.értitek. vagy olyan pillanat amikor megtudtm volna csokolni, ami az elso randin nem is baj igazabol. De a lány szeretne meg talalkozni, akkor meg kene csokolnom?2020. aug. 5. 12:57
1/3 anonim válasza:
Szerintem nagyon bejönne a lánynak, ha beülnél egy Magyarórára, megtanulnál írni és fogalmazni.
3/3 anonim válasza:
Csak akkor, ha ott a pillanat. Nagyon klisésen hangzik, de szerintem érted miről beszélek. Lazulj el, fog az jönni magától.
#1 szerintem amíg el tudod olvasni (és jelen esetben el lehet), addig fölösleges a nyelvtani dolgokkal foglalkozni. Ennyi erővel te mért nem válaszoltál a kérdésre? Vagy világítottál rá, hogy nem releváns a kérdése? Hidd el, én is utálom, hogyha valaki nem rak élezetet, és társai, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!