Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki vagy már reménytelen?
Egy buliban találkoztam a sráccal, smároltunk meg minden aztán rám is írt, beszélgettünk, majd találkoztunk, ahol szintén volt csók, megbeszéltük, hogy találkozunk pár nap múlva. Másnap viszont írt, hogy nem akar megbántani, de két tali után nem tudja eldönteni mi legyen. Kérdeztem, hogy akkor a kövi talink offos-e, de erre ő azt mondta, hogy dehogy is, csak sok ilyen kapcsolata volt már, hogy 2 nap alatt összejött valakivel és két hétig tartott és annak úgy nincs sok értelme. Valamint nem akar elsietni semmit, meg nem szeretne hülyíteni, ezért írta le, hogy nem tudja mi van.
De kérdem én, akkor miért csókol meg majd ír egy ilyet, ha nem akar hülyíteni?
Vélemény? Srácok szerint ez mi akar lenni?16/L
A korrektség az ha csók előtt mondod ezt, nem kell az egekbe dicsérni a gyereket. Így inkább érezteti azt hogy f*sik a kapcsolattól és a vele járó felelősségtől, de majd elválik.
Bejönni bejössz neki, azt az idő dönti el hogy mennyire lesz ebből komoly dolog.
Hát ennél jobban nem is lehet megölni a pillanatot egy buliban😂
"Bocsi, nem tudom, hogy akarok-e veled hosszútávú párkapcsolatot, de azért megcsókolhatlak?"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!