Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Milyen kérdésekkel lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kérdésekkel lehet kezdeni az online ismerkedést, ha a másikról nem tudok sokat?

Figyelt kérdés

Annyit láttam nála kiírva, hogy szeret sorozatokat nézni, és zenét hallgatni. Illetve tudom, hogy egy környékén lakunk és velem egy idős.

Mivel tudnék kezdeni, ami nem sablonos?

2020. júl. 8. 21:55
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Idk, én valahogy mély irodalmi szinten fogalmazom meg a szia mizut (pl történt-e veled a mai nap folyamán egy olyan dolog amiről szeretnél beszélni velem) vagy kiemelek valamit pl: ha nagy sorozatos akkor rákérdezek, a kedvenc sorozataira hátha ismerek én is párat, ilyenek.

Bár nem én vagyok a csajozás nagy mestere de én így szoktam🤷🏻‍♀️

2020. júl. 8. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!