Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitől népszerű a 15-20 éves korosztályban?
Figyelt kérdés
Mitől lehet az, hogy ha valaki egy új kapcsolatban van, vagy közli, hogy alakul valami, akkor egyből a másik képet kér róla vajon? Lányok is fiúk, is. Ez valami versenyszerű felfogás, hogy ki néz ki jobban, vagy, hogy ki milyet tud megszerezni vajon...2020. júl. 6. 20:31
1/5 anonim válasza:
kíváncsiság, nem csak erre a korosztályra jellemző
2/5 A kérdező kommentje:
De versengés szempontjából? Ha nekem mondja egy barátom, hogy lett barátnője, akkor ok, örülök neki, de sztem csak is kizárólag az ő dolga, hogy hogy néz ki, és nem fogom csorgatni rá a nyálam, vagy irigykedni.
2020. júl. 6. 21:28
3/5 anonim válasza:
Nem, szimpla kíváncsiság. Én ebbe a korosztályba tartozok, és ha egy közeli barátomnak új kapcsolata van, érdekel, hogy még is kiről van szó. De nem versengek, még sosem volt kapcsolatom, szóval nem is lehetne ezt a "ki néz ki jobbant" lejátszani. :D Szimpla kíváncsiság. Nem irigység, se semmi. Nem értem mi a baj evvel. :D
4/5 anonim válasza:
Dehogy versengés. Kíváncsiság. Ha a barátnőm azt mondja, tetszik neki egy srác, alakul valami, nyilván kíváncsi vagyok ki az illető. Nem azért, hogy versengjek, hogy na az én pasim jobban néz ki. Szimpla emberi kíváncsiság, ami nem hiszem, hogy csak erre a korosztályra jellemző.
5/5 anonim válasza:
Ha valaki jó barátod akkor szerintem alap, hogy érdeklődsz iránta és az új párja iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!