Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van?
Lehet, hogy egyszerűen csak pont nem olyan lányokhoz mentél oda akik alapból nyitottak lennének egy ismerkedésre vagy ilyesmi.
Pl nekem is volt, hogy épp nálam volt a gitárom és megszólított egy srác, de annyira el voltam kalandozva, hogy fel se fogtam, és kicsit bántam, mert lehet tök jó vége lehetett volna.
De olyan is volt, hogy az illető egyszerűen csak tényleg nem tudta, hogyan is kéne ezt és kb minden nőhöz odament (köztük hozzám is odajött) annyival, hogy "Egy mozi, vagy egy koncertre van kedved eljönni?" és ezt így full idegenként, este, sötétedéskor. Nem túl kellemes.
Te hogyan szoktál rákérdezni?
Nagyon köszönöm, de engem az is érdekel, hogy hogyan ismerkedjek meg egy vad idegen lányal, mit kérdezek tőle elsőre, hogy ne bántsam meg és tudjak vele esetleg később is beszélgetni. Pl. téged hogyan kellene meg kérdezni ahhoz, hogy később is találkozatok?
Amúgy igazából köszönök neki és megkérdezem, hogy esetleg elhívhatóm-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!