Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Valaki tapasztalt ilyet?? Let...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tapasztalt ilyet?? Letszi aki tud vlmi tanacsot vagy barmit irjon mar...

Figyelt kérdés
ismerkedem mar 2 honapja egy sracal.3 het mulva talalkozunk eloszor. De en ngyon felek mert eddig kepeken latot meg video cheten.de mivan ha eloben nm tetszem neki...? Tudni kell hgy nem szereti a gondor haju lanyokat de en nkm gondor hajam van es tudja is.. Ngyon sok elvarasa van es probalok figyelni ezekre de nehez...😐 az zavar hgy mutatta az ex baratnoit es mind ngyon szep volt es en labdaba se rugok melletuk.. Es ő neki fontos ngyon a kulso..voltak lanyok akiket mutattam akit szebbnek ereztem magamnal ők nem tetszettek neki de akkor ensem fogok..ő nm szerelmes tipus inkabb csak szereti a lanyt akivel egyutt van de nm szerelembol..azt mondta hgy egy kapcsolatban a sz*x-en mulik sok minden...velem akar lenni es tervez elore de max csak kedvel eddig es feltekeny is de kozben meg sokszor ugy erzem siman elgogadna ha lelepnek pedig azt mondja fontos vagyok ...szoval zavaro az egesz...sok dolog van amin valtoztatnom kell ha vele akarok lenni.. Valaki volt mar ilyen helyzetben?? Vagy van esetleg valami hasonlo ??
2020. júl. 1. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el ezt az önimádó majmot, és először is tanuld meg azt, hogy egy értékes ember vagy, nem kell megváltoznod senki kedvéért. Egyrészt nem is lehet (max. színlelni ideig-óráig), másrészt más sem tenné meg a kedvedért. Ezenkívül egy valódi érzelem nem a külsőségeken múlik.

És nagyon is szép a göndör haj, örülj neki! :)

2020. júl. 1. 17:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Párszor olvastam át ezt a szöveget végül úgy gondolom hogy ez a srác valami óriási gyökér. Ha sok minden múlik nála a szexen akkor valószínűleg az egész "kapcsolatnak" az lenne a lényege. Meg ha meg kell változz érte alapból nem éri meg. Tipikusan az a srác akinek max a külsőségek miatt kellesz meg a szexre. Helyedben hagynám az egészet. Hány évesek vagytok?
2020. júl. 1. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de hány éves vagy? Miért vagy ennyire naiv?
2020. júl. 1. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jársz, ha nem találkozol vele.
2020. júl. 1. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tanulnom kéne ettől a palitól.. Ismerkedésnél mutogatja az exeit és csak k.rni akar. Hmm.. Ez lenne a tökéletes párkapcsolat nyitja?
2020. júl. 1. 18:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pali nem kapcsolatra való, jobban jársz, ha elfelejted. Ha összejönnétek, nem az lenne életed legjobb élménye. Nem szerelemből van együtt... Így ennek semmi értelme, csak neked lenne szar. Ráadásul ha még féltékenykedik is.
2020. júl. 1. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én, voltam ilyen helyzetben 2x is. Senkinek sem ajánlom, hogy össze jöjjön egy ilyen pasival.

Az egyik az első barátom volt. Sajnos, akkor még naiv, tapasztalatlan voltam. A lényeg az, hogy mindenemet megakarta változtatni, a stílusomat és a személyiségemet. A kapcsolatunk vége felé már szinte azt se tudtam, hogy ki vagyok. Egy fél évbe telt, mire össze szedtem magam, hogy újra a régi legyek.

A másik pasival nagyon hasonlóan alakult a sorsunk mint a Tiéd, kérdező. Neten ismerkedtünk meg. Nagyon jól elvoltunk, videochat, hajnalokig tartó beszélgetés, vicces is volt, stb. Csak, olyan elvárásai voltak, mint a hosszú egyenes haj (nekem hullámos), ne legyen pattanás és egyéb az arcán, ne cigizzen, ne legyen "dagi" ez alatt szó szerint azt értette hogy max. 45-50 kg legyen a lány. Neki 50 kg-nál több az már dagi volt...én akkor 54 kg voltam..hát eleinte ez sokat be. Aztán találkozni akart de nem volt hajlandó lejönni Pestre. Azt, amikor le akart volna jönni, egy hétvégére tervezte a találkozót. Akkor, igazából átgondoltan a tapasztalataim, meg belegondolva, hogy mit kellene változtatni ha össze jövök vele...és ugyan oda lyukadtam volna ki, mint az exemnél.

A 2 pasi között, az volt a közös, hogy mind a kettőnek, olyan kapcsolatra volt szüksége, ami szexben alapult, nem szerelme...

Nem érdemes, ilyenekre szánni az időd. Majd, jön valaki, aki szeretni fog és nem csak a szexre kellesz neki. Addig is, hagyd az ilyen pasikat. :)

2020. júl. 2. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!