Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tapasztalt ilyet?? Letszi aki tud vlmi tanacsot vagy barmit irjon mar...
Felejtsd el ezt az önimádó majmot, és először is tanuld meg azt, hogy egy értékes ember vagy, nem kell megváltoznod senki kedvéért. Egyrészt nem is lehet (max. színlelni ideig-óráig), másrészt más sem tenné meg a kedvedért. Ezenkívül egy valódi érzelem nem a külsőségeken múlik.
És nagyon is szép a göndör haj, örülj neki! :)
Én, voltam ilyen helyzetben 2x is. Senkinek sem ajánlom, hogy össze jöjjön egy ilyen pasival.
Az egyik az első barátom volt. Sajnos, akkor még naiv, tapasztalatlan voltam. A lényeg az, hogy mindenemet megakarta változtatni, a stílusomat és a személyiségemet. A kapcsolatunk vége felé már szinte azt se tudtam, hogy ki vagyok. Egy fél évbe telt, mire össze szedtem magam, hogy újra a régi legyek.
A másik pasival nagyon hasonlóan alakult a sorsunk mint a Tiéd, kérdező. Neten ismerkedtünk meg. Nagyon jól elvoltunk, videochat, hajnalokig tartó beszélgetés, vicces is volt, stb. Csak, olyan elvárásai voltak, mint a hosszú egyenes haj (nekem hullámos), ne legyen pattanás és egyéb az arcán, ne cigizzen, ne legyen "dagi" ez alatt szó szerint azt értette hogy max. 45-50 kg legyen a lány. Neki 50 kg-nál több az már dagi volt...én akkor 54 kg voltam..hát eleinte ez sokat be. Aztán találkozni akart de nem volt hajlandó lejönni Pestre. Azt, amikor le akart volna jönni, egy hétvégére tervezte a találkozót. Akkor, igazából átgondoltan a tapasztalataim, meg belegondolva, hogy mit kellene változtatni ha össze jövök vele...és ugyan oda lyukadtam volna ki, mint az exemnél.
A 2 pasi között, az volt a közös, hogy mind a kettőnek, olyan kapcsolatra volt szüksége, ami szexben alapult, nem szerelme...
Nem érdemes, ilyenekre szánni az időd. Majd, jön valaki, aki szeretni fog és nem csak a szexre kellesz neki. Addig is, hagyd az ilyen pasikat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!