Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan győzzük meg a lányt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzük meg a lányt?

Figyelt kérdés

A lány 16 éves és mielőtt elmegy valahova, a szülei csak akkor engedik el, ha mondja hova megy.

A lány az anyjának elmondta ki vagyok és az anyja azt mondta csak akkor találkozhatok a lánnyal, ha ő is ott lesz.

És erről kell lebeszélni, először is nem vagyok kíváncsi az anyjára, másodszor az anyjának nem tetszik valami ő és a lány elmegy és nem lesz semmi.

A lányról azt kell tudni szeret, de annyira makacs mint az öszvér.

2020. jún. 30. 01:31
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Esetleg ha értelmesen leírnád, mert ez egy zagyvalék.
2020. jún. 30. 01:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

azt akarja kifejezni a kérdező, hogy a lány anyukája ott akar lenni a találkozón. röviden és tömörenxd

de amúgy meg én azt nem értem, hogy most makacs a lány. oké.

de ha szeret, akkor nyilván neki is az az érdeke, hogy kettesben legyetek, nem?? vagy neki tök oké, ha ott lenne az anyja?

meg ezt így hogy? mármint én el se bírom képzelni, hogy az anyám ott legyen egy randimon...

17/L

2020. jún. 30. 01:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"először is nem vagyok kíváncsi az anyjára"

haha ez jó poén volt

Mellesleg visszatértünk a 20-ik század elejére, hogy a lányokat az anyjuk kísérgetik a bálba?

Jól fogtok kinézni hárman a padon, az biztos

2020. jún. 30. 05:11
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Ha szereted a lányt, akkor ha más nem, most az egyszer túléled, benyalod magad nála, hogy jófej vagy és onnantól meg csak nem ellenőrizget 😅
2020. jún. 30. 07:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen, hogy az anyám azzal a feltétellel engedett (először) találkozni valakivel, hogy ő is ott van. Na most én belehaltam volna a szégyenbe, ha végigüli az első randinkat, ezért lebeszéltem róla. Röhejes, hogy miért kell egy már nem is kislányt felvigyázni (még ha 12-13 lenne aláírom), meg így nem is lehet normálisan beszélgetni, mindketten feszélyezve lennétek. Ezt a lányt ezek szerint nemigen zavarja. De hát miért nem? 😂 Nekem ez nagy szégyen lett volna, ha úgy alakul, és szerintem a barátom sem örült volna.
2020. jún. 30. 08:39
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó, még 13 évesen sem lenne normális ez. Az én anyám hálistennek teljesen leszarja a pasi-ügyeimet ugyhogy biztonságban vagyok ettol a felállástól, de ez nem normális. Semmiképpen ne így legyen, ennél cinkebb helyzetet el nem tudnék képzelni és valószínüleg az egész katasztrófába torkollna. Hagyd a csajt is, hogyha olyan hülye hogy nem akarja még csak le sem beszélni az anyját.
2020. jún. 30. 10:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért a lányt kéne meggyőzni???

Az anyja nem engedi egyedül el. Őt kéne meggyőzni :)

2020. jún. 30. 11:39
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Mi az hogy hogyan győzzük meg? Én nem akarom meggyőzni, Te akarod. De szerintem hívd fel telefonon az édesanyját, lehet nem is a lánynak kellesz hanem neki :D.
2020. jún. 30. 15:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A lánynak kell rábeszélnie az édesanyját arra, hogy elmehessen egyedül.

Szólj neki, hogy kérje meg.

Azt mondtad, a lány makacs. Ezt úgy érted, hogy ő nem beszéli le erről az anyját?

Akkor inkább hagyd.

2020. jún. 30. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!