Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzük meg a lányt?
A lány 16 éves és mielőtt elmegy valahova, a szülei csak akkor engedik el, ha mondja hova megy.
A lány az anyjának elmondta ki vagyok és az anyja azt mondta csak akkor találkozhatok a lánnyal, ha ő is ott lesz.
És erről kell lebeszélni, először is nem vagyok kíváncsi az anyjára, másodszor az anyjának nem tetszik valami ő és a lány elmegy és nem lesz semmi.
A lányról azt kell tudni szeret, de annyira makacs mint az öszvér.
azt akarja kifejezni a kérdező, hogy a lány anyukája ott akar lenni a találkozón. röviden és tömörenxd
de amúgy meg én azt nem értem, hogy most makacs a lány. oké.
de ha szeret, akkor nyilván neki is az az érdeke, hogy kettesben legyetek, nem?? vagy neki tök oké, ha ott lenne az anyja?
meg ezt így hogy? mármint én el se bírom képzelni, hogy az anyám ott legyen egy randimon...
17/L
"először is nem vagyok kíváncsi az anyjára"
haha ez jó poén volt
Mellesleg visszatértünk a 20-ik század elejére, hogy a lányokat az anyjuk kísérgetik a bálba?
Jól fogtok kinézni hárman a padon, az biztos
Miért a lányt kéne meggyőzni???
Az anyja nem engedi egyedül el. Őt kéne meggyőzni :)
A lánynak kell rábeszélnie az édesanyját arra, hogy elmehessen egyedül.
Szólj neki, hogy kérje meg.
Azt mondtad, a lány makacs. Ezt úgy érted, hogy ő nem beszéli le erről az anyját?
Akkor inkább hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!