Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra is bejön ha eggy csávó férfias?
Nem a kinézet meg a kisugárzás minden. Tudnál vele együttélni? Ha semmiben nem segít, mert lusta...ő ezt eldöntötte és kész. Szóval gondolom más dolgokhoz is így áll. Ezen kívül, ha tudja, hogy van barátod, de a szájára kért puszit, akkor szerinted ha összejönnél vele ezt nem csinálná meg más lánnyal?
De ha te meg belementél, akkor a jelenlegi kapcsolatodon is érdemes elgondolkoznod. Ha fontos lenne, nem adtál volna csókot más srácnak.
Ha van barátod és mégis mással találkozgatsz az fura. Ha ez a másik tudja, hogy van barátod és nem zavarja, nem teszi szóvá, az is fura.
Nekem úgy tűnik, hogy a barátodat nem szereted.
Ez az új fiú meg nem tűnik túl komolynak.
Egy harmadik kéne. Ha már tudod, hogy mit, kit szeretnél.
Hát igen, a takarításhoz egyetem kell.
Szerintem ez egy beképzelt k..ög, te meg ha attól tartasz valakit férfiassnak , hogy oda áll ahova kell akkor el lehetsz tévedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!