Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Tehát, látásból ismerem a srácot néhány éve, viszont sosem beszéltünk. Tudni kell rólam, hogy nem volt még barátom csak 1x, az is inkább ilyen gyermekszerelem volt, mintsem kapcsolat. Külsőre eléggé rendben vagyok, több modell cég szeretett volna már leszerződtetni. A helyzet a következő: nagyon, de tényleg nagyon felszínesnek találom, ha valaki külső alapján választ párt. Mindenképp fontos nekem, hogy megfogjon valaki személyisége, jól érezzem magam körülötte, stb. És mint mindig, most is van egy srác, cirka 8 évvel idősebb, mint én, átlagos arc, alkat. Egyértelmű, hogy ha összejönnék vele, mindenki csak azt mondaná, hogy a pénze miatt, stb. Nagyon szórakoztatónak találom, és látok benne valamit, ami valamiért megfogott. Mivel sosem volt barátnője még, illetve nekem sem volt normális kapcsolatom, fogalmam sincs, hogy bátoríthatnám, bár az sem biztos, hogy szimpatikusnak talál- e egyáltalán. Ti mit tennétek? 18/L2020. jún. 25. 00:58
1/6 anonim válasza:
Beszélgetnék vele először. Csak úgy, tudod, ahogy az emberek.
2/6 anonim válasza:
Ha sosem beszéltetek, akkor mi alapján találod nagyon szórakoztatónak?
3/6 A kérdező kommentje:
Voltam már vele egy társaságban, hallottam hogyan beszél, miről mi a véleménye, és vicces is volt, ettől függetlenül ketten, témákban mélyen elmerülve sosem beszéltünk.
2020. jún. 25. 09:03
4/6 A kérdező kommentje:
Normális választ nem fogok kapni?
2020. jún. 25. 23:45
5/6 anonim válasza:
Szimplán odaállsz elé és elmondod a gondolataidat.. Vagy elmész vele egy kávéra stb, leültök felhozod a témát hogy nagyon kedveled szeretnéd őt jobban megismerni. Ha nem akar egyből párkapcsolatba lépni stb, akkor csak randizzatok egy darabig amíg eljön az idő a továbblépésre.Persze ez nem egy lány feladata lenne.. De ez 2020.. Ha meg félénk vagy írj rá valami social oldalon és úgy írd le neki az érzelmeid. Viszont van egy hátulütője ennek mégpedig azt gondolhatja az illető(ha nem magabiztos stb.) hogy szórakozol vele, viccből írod ezt. Mivel hát nem látja az arcod nincs szemkontakt stb. Én inkább real life próbálnám meg. Félrészegen fél 4kor kb ennyi jutott eszembe.:D Remélem találsz valami hasznosat az írásomban.
-bye
6/6 A kérdező kommentje:
Én is irl-párti ember vagyok, semmi képp sem neten akarom megismerni, pláne, hogy az önbizalma tényleg nem túl sok, és realista is, köszi a választ:)
2020. jún. 26. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!