Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Vajon miért nem ír vissza?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért nem ír vissza?

Figyelt kérdés

Az egész ott kezdődött, hogy rámírt egy régi ismerősöm(lány), és miután napokig beszélgettünk, találkoztunk. Addig a napig sokat beszéltünk, hülye képeket küldtünk egymásnak, telefonáltunk is többször, és nagyon jól megvoltunk. Úgy éreztem, hogy tetszettem neki régen, és még mindig tart. De miután eljutottunk a találkozóig, és órákat beszéltünk, úgy éreztem, hogy valami baja van velem. A találkozó napja óta(pár napja) nem is írt nekem, sőt, már aznap este is úgy éreztem, hogy lerázott. Végig próbáltam vicces lenni, és szórakoztatni, persze emellett komoly témákról is beszélgettünk azalatt a pár óra alatt. Próbáltam nem nyomulni, de azért bókoltam neki, és próbáltam a tudtára adni, hogy tetszik nekem.

Ezek után kialakult a mostani helyzet, és teljesen tanácstalan vagyok, mert szerelmes lettem belé, és hiányzik.

Annyit kell még róla tudni, hogy kedves, okos lány, nem csinálni ok nélkül olyat, hogy játszadozna velem. Ezen kívül, van pár fiú akiről tudom, hogy udvarolnak neki, és ő is régen oda volt értük, de félek, hogy ez tart, és inkább valamelyik másik fiút választja helyettem.

Szerintetek mi lehet az oka, hogy máshogy ír/nem ír nekem?

Emellett tudom, dolgozik, de szerintem annyira nem fárasztó, hogy naponta 3-4 mondatot írjon nekem.

18/F

Köszönöm a válaszaitok!

2020. jún. 22. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:

1 találkozó után nem leszel szerelmes, csak rosszul esett az egódnak hogy lekoptatott és nem lett semmi. Megesik, lehet semmi rosszat nem csináltál, csak az a régi ismerős nem így képzelt el (megváltoztál) vagy meggondolta magát, aminek millió oka lehet.

Nem tudod kényszeríteni hogy írjon és nem is kötelessége. Ha nem akar veled beszélni, akkor annyit tudsz tenni hogy elfogadod és továbblépsz.

2020. jún. 22. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem az a szomoru diagnozis, hogy mar nem erdekled. Lehet nem rontottal el semmit, csak nincs meg a szikra. Nekem olyan elso randim nem volt meg ahol nem csókoloztunk, de utana volt folytatas. A mostani baratnomet, aki korabeli lehet, gyakorlatilag majdnem megujjaztam a parkban ahova kiultunk dumalni. Utana ugy tapadt minden percben, folyamatosan irt, stb. De volt akivel nem volt kemia, es hagytuk. Van ilyen.
2020. jún. 22. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, nekem is volt olyan, hogy egy fiú tökre bejött, aztán találkoztunk, nem volt olyan nagyon randi, de azért mégis, mivel tudtam, hogy én is bejövök neki. Elvoltunk, dumáltunk, de valamiért a tali végére már olyan szinten kiábrándultam, hogy nem is tudom elmondani. Nem tudom miért, de megtörtént. Lehet az említett lánnyal is így van.
2020. jún. 25. 08:34
 4/5 anonim ***** válasza:
61%

Lehet, hogy összeveszett a szüleivel, és/vagy/mert nem tetszik nekik, hogy fiúval találkozgat/írogat, *esetleg* talán lehet, hogy el is tiltották, vagy legalábbis kis korlátozást tartottak neki.

Nekem is sokszor volt ilyen régebben, a szüleim néha napokra letiltottak a netről, és nem tudtam se írni a fiúnak, aki tetszett(mostmár a barátom), se találkozni vele, aztán később kiderült, hogy azt hitte, hogy lekoptatom, vagy ilyesmi, mert cikinek éreztem a korlátozást ennyi idősen, ezért nem mondtam el neki:DD

2020. jún. 25. 21:22
 5/5 szofie16 válasza:

Az a baj hogy a hiány érzett miTt érzed azt h szereted, mert mely érzések míg ilyen helyzetben nem igazán alakulhat ki max egy apró szikraja.

Ha akar akkor megfog keresni es onnantól kezdve a te döntésed lesz az h nyitsz felé vagy nem.

De ne szomorkodj ilyen sokszor előfordul es nem csak veled.

Fel a fejjel!

2020. júl. 20. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!