Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
18 vagyok és találkoznék egy fiúval, de a szüleim ragaszkodnak hozzá, hogy ők is ott legyenek, amikor találkozunk. Volt már barátom, de vele egy suliba jártam és eleinte csak baráti baráti társasággal együtt találkoztunk.
2020. jún. 8. 20:52
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
64 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtok igy normalisan ismerkedni
2020. jún. 8. 20:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom 18 évesen miért ragadnak így a szülők?!
2020. jún. 8. 21:01
 3/10 anonim válasza:
100%
hát a pasi helyében nekem ez egy örök trauma lenne. nagyon gáz
2020. jún. 8. 21:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha lebeszélni nem tudod őket, akkor csak annyit érj el, hogy addig maradjanak, amíg látják, hogy nem egy 50 éves pedofil aztán menjenek haza. Ha végig veletek lennének az nagyon kellemetlen lenne mindkettőtöknek, így minimalizálhatod a "károkat"
2020. jún. 8. 21:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de ez 18 evesen mar ubergaz.
2020. jún. 8. 21:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg próbáld megbeszélni a szüleiddel, hogy maradjanak messzebb, legyenek észrevehetetlenek. Talán nem veszi észre a fiú egy forgalmasabb helyen.
2020. jún. 8. 22:00
 7/10 A kérdező kommentje:
#4 és #6 ezt próbálom meg elérni én is jelenleg. Amúgy köszi a válaszokat.
2020. jún. 8. 22:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Gáz. Mármint, 18 éves vagy. Az ilyet 12-13 éveseknél még eltudom képzelni, de te már nem vagy kisgyerek, tudsz magadra vigyázni. Ha végig ott lennének a szüleid, olyan kínos lenne Neked és a fiúnak is, hogy az csak na. Úgy se tudnátok rendesen beszélgetni, nagyon feszélyezve lennétek, szóval semmi értelme nem lenne. Remélem rásikerül valahogy venni a szüleidet, hogy csak messzebb maradjanak vagy egy idő után menjenek haza.
2020. jún. 8. 22:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi de ez tényleg gaz. Próbálj meg a szüleiddel beszélnie erről h nem vagy már kicsi.
2020. jún. 9. 01:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ, végül sikerült lebeszélni őket, csak elkísért anyum, nem figyelt minket vagy ilyesmi.
2020. jún. 13. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!