Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz az hogy ha bejössz a csajnak mindegy milyen szöveged van, nem fog elküldeni?
Hát szerintem igaz, csak ne legyél rude mert az ilyen... ja :S
16L amugy legyél kedves szerintem ennyi elég
Mármint csajozós szöveg? Szerintem elég kiábrándító, ha ilyennel próbálkozik... Kifejezetten szánalmas.
Ha pedig egyszerűen csak a beszéde stílusáról van szó... Ha minden második szava káromkodás, nem beszél választékosan, stb... Szintén kiábrándító, szóval felőlem lehet akár a római pápa is, elküldöm. A stílus elég sokat elárul az emberről.
Ez egy maszlag, kisöreg! A csajok legizgathatóbb erogén zónája a fül. Csak nem harapdálni kell, hanem a megfelelő szavakat duruzsolni bele. Ergo; pont a szöveged miatt jössz be, vagy nem jössz be neki. A kinézeted másodlagos szempont. Ha egy fokkal szebb vagy az ördögnél, már nyert ügyed van.
Egyetlen bökkenő a dologban, hogy az itt leírtak nem tinikorban igazak. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!