Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tényleg igaz az hogy ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz az hogy ha bejössz a csajnak mindegy milyen szöveged van, nem fog elküldeni?

Figyelt kérdés
2020. jún. 1. 22:43
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Hát szerintem igaz, csak ne legyél rude mert az ilyen... ja :S

16L amugy legyél kedves szerintem ennyi elég

2020. jún. 1. 22:55
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Hát, attól függ, milyen szöveged van.
2020. jún. 1. 22:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mármint csajozós szöveg? Szerintem elég kiábrándító, ha ilyennel próbálkozik... Kifejezetten szánalmas.

Ha pedig egyszerűen csak a beszéde stílusáról van szó... Ha minden második szava káromkodás, nem beszél választékosan, stb... Szintén kiábrándító, szóval felőlem lehet akár a római pápa is, elküldöm. A stílus elég sokat elárul az emberről.

2020. jún. 1. 22:57
 4/10 anonim ***** válasza:
19%
Igaz
2020. jún. 1. 23:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha a szöveged alpján ostobának gondol akkor simán elküldhet. De pár megjegyzés is elég ami alpján feltételez valamit. pl hogy csak kihasználni akarod stb.
2020. jún. 2. 00:33
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Maximum azoknál a kis tinilányoknál igaz, akiknek csak a külsőségek fontosak. Egy értelmes lánynak egyáltalán nem mindegy, hogy milyen “szöveged” van.
2020. jún. 2. 01:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha csajozos szöveg azt szerintem hanyagold semmi értelme sőt neha meg kellemetlen is tud lenni a szituácio
2020. jún. 2. 02:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát tőlem lehet akármilyen helyes meg jó pasi, ha alpári a stílusa meg a szövege, akkor engem ugyan nem érdekel.
2020. jún. 2. 17:06
 9/10 padlofutes ***** válasza:
73%
Részben igaz. Nyilván lehetsz olyan bunkó, hogy elküld. De nem azon van a hangsúly, hogy mit mondasz, hanem hogy hogyan mondod.
2020. jún. 2. 22:18
 10/10 anonim ***** válasza:
82%

Ez egy maszlag, kisöreg! A csajok legizgathatóbb erogén zónája a fül. Csak nem harapdálni kell, hanem a megfelelő szavakat duruzsolni bele. Ergo; pont a szöveged miatt jössz be, vagy nem jössz be neki. A kinézeted másodlagos szempont. Ha egy fokkal szebb vagy az ördögnél, már nyert ügyed van.

Egyetlen bökkenő a dologban, hogy az itt leírtak nem tinikorban igazak. :-))

2020. jún. 4. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!