Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy nincs profilképem, és van egy csaj aki tetszik, és rá akarok írni. Amúgy 192 cm magas vagyok, 85 kg és 17 éves. Csak látasból ismerjük egymást. Normális válaszokat kérek.2020. máj. 25. 21:15
1/6 anonim válasza:
"Szia! Te vagy az a lány,akit a boltnál szoktam látni?"
Érdeklődj iránta.
2/6 A kérdező kommentje:
Oké, de nem találkozunk olyan gyakran, lehet hogy még a nevem sem tudja.
2020. máj. 25. 21:23
3/6 anonim válasza:
Így nem sok esély van rá, hogy visszaír, bár ez csak tőle függ.
Esetleg inkább élőben szólítsd le.
4/6 anonim válasza:
Igen így én is azt javaslom hogy elöször inkább élőben
nem valószínű hogy profilkep, ilyesmik nélkül komolyan venné
5/6 anonim válasza:
Kep nelkul ha nem ismer akk ne varj semmit szerintem se, meg 1 kep is keves hisz mindenki szeret tobbet latni de kep nelkul eselytelen
6/6 anonim válasza:
Csak nyugodtan írj rá, ne gondold túl. Inkább próbálj úgy neki indulni h ismerkedsz csak aztán bármi lehet belőle. Legyen egy kis önbizalmad, írd rá azt a sziat meg valami bena nevetos smilet és adj bele mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!