Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány és 25 éves pasi? Ti mit gondoltok erről?
Ha újonnan ismered: óvatosan
Ha már ismerős: akkor teljesen oké, de vigyázz attól függetlenül
Ha együtt vagytok: sokáig :D
A kor mellékes, az érzelem a fontos..
(Persze a kor is fontos, de szerintem ez így na.. nekem teljesen oké)
Egy 16 éves lány egyvalamit tud megadni egy 25 éves férfinak.
Aki mást mond, az hazudik. Egy 25 éves nő sem a 16 éves kisfiúk közt válogat.
A lanyok sokszor hamarabb ernek es ezt nezheted ugy is h pl egy 19-28 eves kombo vagy 22-31 tokmindegy az mar nem is tunik akkora kulonbsegnek
Lehet h 16 evesen meg kicsit eretlen de pl 18-20 eves korara mar siman elerhet egy eleg erett szintet
A szerelemben nincsenek korhatárok :)
Azonban ha nem szerelem, és a 25 éves csak pillanatnyi kalandot lehet, fájdalmat lehet a 16 évesnek. Illetve ha a 16 nagyon éretlen, a 25 éves meg nagyon komoly, szintén gondot okozhat ez. Úgy gondolom, ha te vagy a 16 éves, érdemes vigyázni, ha te vagy a 25 éves, akkor pedig remélem kölcsönösen szeretitek egymást :)
Ha van szerelem, veszíteni szerintem nem veszíthettek sokat vele :)
3. vagyok:
A 9es hatására még valamit, ha 16 éves vagy.. nagyon, de tényleg nagyon vigyázz magadra.. ha pedig a 25 éves, bármi történjen kettőtök között, ne csinálj hülyeséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!