Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet 16-18 éves lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Van valamilyen weboldal vagy ilyesmi, ahol kb ilyen korú lányokkal lehetne ismerkedni? A Tinder kilőve, mert nem igazán szeretném m, hogy az ismerőseim lássák, hogy már ilyen szintre süllyedtem.2020. máj. 17. 22:01
1/4 anonim válasza:
Gimi es szakkozepben. A normális 16-18 évesek nincsenek fent ismerkedős oldalakon.
2/4 anonim válasza:
Akár itt is tudsz, csak itt nem tudhatod, hogy az adott személy tényleg 16-18 éves-e.
Tapasztalatból mondom. :D
3/4 A kérdező kommentje:
Itt még azt se tudhatom, hogy lány-e. Mert sajnos hallottam már olyan sztorit is.
2020. máj. 17. 23:54
4/4 anonim válasza:
#2-es vagyok.
Naa igen, ez is egy a sok közül, amiért itt nehéz barátkozni.
Nekem volt innen egy ember, akinek segíteni próbáltam. Beszélgettünk, deeee nem tudtam megmenteni magától. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!