Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tele kérdése:
Miért nem jön össze?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Azon gondolkoztam,hogy mekkora csődtömeg vagyok. Vannak lányok akik nekem nem jönnek be,de én igen. Voltak lányok akikkel kölcsönös volt a szimpátia mégse lett belőle semmi. Most viszont az a helyzet hogy beszélgettem badoon egy lánnyal. Ha kérdezek tőle válaszol de ha nem írok neki rám se szarik. Van egy másik lány vele fbon beszélgetünk vele ugyanez. Nemértem,gol találhatok normális lányt? Én vagyok ennyire balszerencsés? Nem találom a párom sehol se,talán túlságosan keresem?
2020. máj. 9. 21:15
1/6 anonim válasza:
Szerintem csak nem hozzád való lányokkal beszélhetsz , már ha nem vagy gyökér , mert akkor az lehet a gond
2020. máj. 9. 21:25
2/6 anonim válasza:
Szia! Én miután szakítottam az exemmel aki egy sz*rcsomag volt, feladtam azt, hogy pár éven belül találok egy normális srácot akinek vannak céljai az életében és már ebben a korban belekezdene egy komoly kapcsolatba ha szerelmes lesz. Tehát feladtam és rá alig hónapra hoppá... Egy osztálytársamban találtam meg a lelkitársat és most minden happy
Az egyetlen tanácsom az, hogy ne neten akarj ismeretleneket felszedni mert abban mindig csak csalódni fogsz :(
16/L
2020. máj. 9. 21:27
3/6 A kérdező kommentje:
Én élőben szeretek iamerkedni de nincs rá túl sok lehetőség. A korona miatt kezdtem el neten keresgélni,félnek a lányok a koronavírustól ezért nem kartak találkozni,vagy ez volt a kifogás. Amúgy talán még az a baj hogy én nekem terveim vannak amik miatt dolgozok sokat. A korombeliek túl éretlenek,az olyan lányok akik már szeretnének komoly kapcsolatot,szeretnének a jövőjükkel foglalkozni(szerintem a 25 év körüliek) meg túl fiatalnak néznek.
2020. máj. 9. 22:26
4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy az első válaszolónak válaszolva. Igen talán az hogy nem hozzám való. Tehát az egyik lány mondta a spanomnak már az elején hogy nem akar kapcsolatot,de közben olyat írt hogy jól csinálom. Talán ő is magának való meg én is kicsit és hiába hozok fel újabbnál újabb témát vagy leszarja nem érdeklem vagy csak ilyen a személyisége. Viszont azt se értem hogy ha nem érdeklem minek válaszol? 3,5-4hónapja megy a napi szintű semmit mondó beszélgetés. Mégis minek ír és ad félreérthető jeleket? A beszélgetéshez nem egy személy kell.
2020. máj. 9. 22:30
5/6 anonim válasza:
Általában a lányok szeretik ha a fiú keresi őket.De ennek kölcsönösnek kellene lennie vagyis legalabbis az érdeklődésnek.
Ne add fel, majd megtalálod azt a lányt aki normális, csak őket keresni kell, mert hát nem pottyanak az ember ölébe.
2020. máj. 9. 23:10
6/6 A kérdező kommentje:
Pontosan emiatt nehéz nekem ezzel a lánnyal,hisz ha ráirok válaszol,beszélgetünk csak általában elfogy a téma mert ő sose generál témát mindig csak én. Én keresem őt mindig,de ha nem is érdeklem miért válaszol minden üzenetemre? Szar,mert elvileg még nem áll készen egy kapcsolatra,kitudja fél év múlva lehet már igen,de ha most én hagyom és esetleg azt gondolja hogy nem vagyok kitartó pedig lenne esélyem.Rákérdeztem párszor amikor már nem láttam az egésznek esélyt hogy mindenkit így koptat-e le meg hogy ez most lekoptatás-e. Azt válaszolta hogy én kivételes vagyok,engem nem akar lekoptatni,de mégis olyan erzésem volt hogy mégis le akar.Teljesen összezavar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!