Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csajozni? Nagyon kezdő vagyok.
#13 Szevasz!
9-es vagyok és gondolom egy felháborodott és személyeskedő választ vártál tőlem, (mint amilyet te írtál) de nem akarok arra a szintre lesüllyedni.
Szóval, hogy legyen egy jó napod is az életben,ezért:
Igen pufók vagyok, sőt kifejezetten dagadt, de annyira hogy egyszer disznótornál majdnem engem vágtak le. Még szerencse, hogy gyorsan elgurultam. Meg persze szűz is vagyok, bár egyszer láttam "női nemiszervet" (nővéremét természetesen, mint azt jó családban illik!), de azt hittem nyílt seb és bekötöztem. Ezek felett még undorítóan is nézek ki, meg csak 3 cm-es a "hogyishívják"-om... Szóval most megyek és miután kisírtam magam keresek egy kötelet...
Remélem kedves #13-as, hogy mostmár boldog vagy, mert megérdemled, hisz "király csávó" vagy!
Legyen szép napod, szeretlek! <3
Ez szerintem nagyon rossz megoldás lenne, ez sosem megoldás.
#Mindenki:Kérem ne ítélkeznen senki a másik felett, mindenkinen meg a kis hibája,lehet ő ezt nem látja,de ott van
Köszönöm szépen mindenkinek. :)
Akkor hajózás a szerelem viharos vizein.
Így jobb?
XD
Igen, jobb.
A csajozásnál rögtön arra asszociálok, hogy csak alkalmi kapcsolatokat keres...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!