Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt ti értitek? Rá írtam egy lányra azt írta hogy nagyon teszet neki amit írtam (szerintem bejotem neki) de nincs kedve most beszélgetni tanalán holnap
Figyelt kérdés
Na most ez volt tegnap ! És még mindig nem írt
Most nekem kéne rá írni??
#Xy csaj #nem ír☹
2020. máj. 4. 15:18
1/15 anonim válasza:
Az biztos, hogy nem a helyesírásod tetszett neki.
2/15 anonim válasza:
Te megtetted a kezdő lépést, a többi már rajta múlik. Ha nem ír, akkor hagyd békén, nem akar semmit. Akkor csak azért mondta ezt, hogy ne bántson meg.
3/15 anonim válasza:
1. Ha ilyen helyesírással írtál, akkor lehet, hogy elrettentetted. Én pl. biztos nem akarnék veled levelezni.
2. Lehet, hogy tényleg nem volt megfelelő az időpont. Van ilyen. Ez nem (feltétlenül) lerázás.
4/15 A kérdező kommentje:
Vagy lehet azert nem írt mivel hogy onlie oktatás van és ezért nem ért rá! És misem jobb egy jó tanulás után egy kis edzés legalábis én magambol indulok ki!😃
2020. máj. 4. 17:12
5/15 anonim válasza:
Tanitás mentes nap van tesó, nincs távoktatás :D
6/15 A kérdező kommentje:
Ja máj.1 van tanitás mentes nap tesa és van távoktatás 😏
2020. máj. 4. 17:50
7/15 anonim válasza:
Az hogy tetszett neki amit írtál, az nem azt jelenti, hogy te is tetszel neki. Tegnap Vasárnap volt, így nem volt távoktatás, tehát könnyebben megtudta volna oldani a beszélgetést mint például ma. Én a helyedben nem írnék rá, te megtetted az első lépést, ha szeretne veled beszélgetni, akkor majd ír, ha pedig nem, akkor ez csak egy lerázós duma volt.
8/15 A kérdező kommentje:
Ertem koszonom a válaszokat
2020. máj. 4. 19:28
9/15 A kérdező kommentje:
De hát beszivecskezte az egyik uzentemet
2020. máj. 4. 19:31
10/15 A kérdező kommentje:
Meg este 10 utan írtam rá....
2020. máj. 4. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!