Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők Hányadik randin után szoktatok ágyba bújni a pasival?
Most vagyok túl az 5.randin a kiszemelt lánnyal csókolózás kis"maszatolás" már volt.
De annak ellenére hogy látom rajta hogy kíván mindig mondja hogy picit később nem akarja elsietni.
Csak házasság után.
Katolikus lány
Én magam fiú vagyok, de nem randikba mérjük igazán, legalábbis eddigi barátnőimnél így volt.
Volt akivel túl voltam 20 randin is, mire történt valami. Volt akivel volt vagy 5 randi. Attól függ inkább, hogy mennyire megoldható a találkozás, mennyire ismerjük a másikat, mióta beszélgetünk meg sok más hasonló tényező.
Ilyen 3-4 hónap ismerettség után általában. Bár azt megjegyezném, hogy ribizkékkel annyira nem foglalkozok. Régebben persze volt olyan, hogy már második talin a bugyijában matattam, vagy még csak ismerkedtünk, de már hagyott mindent. Egyrészt az ilyenek kicsit taszítanak, másrészt viszont nincs bennük kihívás, semmi tartásuk nincs. Egyszerűen elveszítik a figyelmem, nem érdekelnek.
Elso baratommal 9 honap utan (akkor voltam 15 es fel) es ismertem kb 2 eve
Masodikkal egy honap ismertseg utan elso egyutt alvasnal (18) ( egyutt vagyunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!