Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lány, csúnya fogakkal?
Dehogy kizáró ok, ne viccelj már. Semmit sem jelent, hogy pusztulnak a fogai, eljár fogászhoz és kész.
Ne hidd, hogy ezért kevesebb vagy, másnak is ugyanúgy szuvasodik a foga, nyugi. :)
Én is pont ugyan így vagyok ezzel. Nekem is hamar romlanak a fogaim, pedig mosom napi kétszer.
Egyébként nem kizáró ok. Én is féltem előszőször ismerkedni pont emiatt. De aztán megismertem egy fiút akit megkedveltem. Lassan 3 éve vagyunk együtt.
Én azt mondom próbálkozz.
Szép lány vagyok és bár szépek még elől a fogaim, de ha mosolygok látszik, hogy hiányzik egy. Nem hátráltatott eddig.
Személyesen ismerek egy csajt akinek fekete csonkok állnak ki az inyjéből fekete kis tüskék. Szerintem 2 hetet nem volt még szingli állandóan vannak pasijai és nem nem a leggázabb típusból. Nem értem mit tud amit más nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!