Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért érzek így mindig?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek így mindig?

Figyelt kérdés
Néhány hete egy házibuliban megismertem egy nagyon jófej srácot. Minden szuper, azóta beszélgetünk, már kezdtem azt érezni hogy ebből lesz valami, aztán a semmiből a fejembe fészkelte magát a gondolat hogy lehet hogy nem kellene ezt. Nem volt még sok fiú aki tetszett, de annál a párnál mindig előjött ez az érzés amikor rájöttem hogy ő is érezhet irántam valamit, pedig nagyon szeretnék egy tartós párkapcsolatot, de sosem vagyok biztos a dolgokban. Miért lehet ez?
2020. febr. 17. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem próbáld elemezeni magad, válaszold meg hogy miert nem kellene ezt?

Ha tetszik akkor lépj vagy ismerd meg jobban, a bizonytalansággal csak önmagad akadályozod

2020. febr. 17. 21:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Erről szól a serdülőkor, nem vagy ezzel egyedül, ne aggódj. Előbb-utóbb jön majd valaki, akivel komoly kapcsolatod lesz.

Mondjuk szerintem buliban nem annyira éri meg ismerkedni, mert ott mindenki részeg vagy egyéb.. nem a valódi embert ismered meg, hanem valami felturbózott változatát.

2020. febr. 17. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!