Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy túl régóta ismerem?
Egy óvodáva,iskolába jártunk,és most egy gimibe járok ezzel a lánnyal. Fiatalabb,mint én,néha beszélgetünk facebookon. Leginkább a titokzatossága jön be,mert szerintem tudta,hogy szerelmes voltam belé. Néha csökken iránta az érzés,amikor próbálok nem rá gondolni,de sohasem tűnik el teljesen. Mindíg is jól elbeszélgettünk,habár mindíg én kezdeményeztem,és nem beszélünk gyakran. Lehet hogy tudja/tudta hogy szeretem(hosszú idő folyamán csak észrevette valamikor,de azóta gondolhatta hogy kiábrándultam)
Egyszer elhívtam,hogy meséljen a nyaralásáról,mert meglátogatta egy közös ismerősünket,de elbasztam és rossz helyre mentem,viszont igent mondott,nem tudom hogy randinak gondolta-e,vagy csak baráti találkozásnak,mert soha sem fordult még elő,hogy ehhez hasonló találkozónk legyen,teljesen szabadidő és kedv által. Nagyon jól esett hogy igent mondott.
Bepróbálkoznék nála,de nem akarom megkockáztatni az egyébként nem olyan szoros,de létező barátságunkat,viszont szeretném őt magam mellett.
Egyszer azt írta,hogy egy osztálytársa beróbálkozott nála,és azóta nem szeret olyan helyekre menni szórakozni,ahol ő is ott van,mert már nem olyan. Sokat veszíthetek.
Soha nem volt még barátja,de nekem sem barátnőm,nem tudom mit csinálnék,ha egy másik sráccal látnám. Valószínükeg örülnék hogy boldog-mint jóbarátom,de nagyon nehéz lenne. Ha összetörtnék a szívét az meg főleg. Ezt nem akarom megvárni,ez előtt el kell döntenem,hogy megpróbálom,vagy elfelejtem ezt a dolgot.
Arra gondoltam,hogy flörtölgetek vele(bár nagyon idegen tőlem)
És ha tetszik neki,akkor megpróbálom ha nem,akkor az alkoholra fogom.
Szerintetek mit tegyek?
Ez nagyon édes írás volt!!!😊
Alkoholra szerintem ne fogd, mert abból egyből lejön hogy komolyan gondoltad, részegen mondd a legtöbb ember igazat, lebontja a gátlást stb.
Szerintem próbálj vele komolyabb témákról is beszélgetni, vagy valami ehhez hasonlóról, tölts vele több időt, ha nem is jön össze a dolog, de legalább nagyon jóba maradtok!!😊 SOK SIKERT!!❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!