Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem hiv el sehova?
Miért nem hívod el valahova te?
Egyébként én is csak sétálni szoktam elhívni mindenkit, mert én amúgy nem nagyon bírom az embereket :D Még koncertre szívesen elmegyek, vagy túrázni vagy ilyesmi, airsoftozni is tuti elvinném ha tetszene neki.
De az éttermeket utálom, nem tudom elengedni magam, zavarnak az emberek, a hangzavar stb. Moziban ugyan ez, semmi értelmét nem látom az egésznek, vadidegen emberekkel ülök, lenyomnak előtte egy csomó reklámot, lehet hogy a film is rossz lesz és még fizettem is érte, a lánnyal pedig közben 3 szónál többet nem tudok beszélgetni. Ennél sokkal jobb a séta ahol tudtok beszélgetni, kettesben vagytok, esetleg elmentek egy gyönyörű helyre stb.
De ha ő el szokott hívni, akkor menj el vele és mond el neki hogy imádsz vele sétálni is, de vágynál egy kicsit másra is. És akkor elmondod neki hogy hova mennél el szívesen, vagy megkérdezed mi a véleménye az adott helyekről, stb. Ne azt várd hogy majd magától rájön hogy te mire gondolsz otthon a 4 fal között, ha valamit szeretnél akkor beszéljétk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!