Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy reagáltok ha odamennek hozzátok az utcán ismerkedési szándékkal? 18/f
Figyelt kérdés
2020. febr. 5. 23:07
1/7 anonim válasza:
En szivesen beszelgetesbe elegyednek a sraccal. Tetszene, hogy kepes kezdemenyezni. 17/L
2/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy tetszik-e az adott srác
Beszélgetni ha normálisnak tűnik, szívesen beszélgetnek vele, de ha nem tetszik, akkor úgyse jonnek vele össze 🙂
3/7 anonim válasza:
Pattantyú lesz.
De nem baj, annyi idősen még én is hittem az egyes válaszolóhoz hasonló válaszokban.
aztán rájöttem hogy egy bármilyen élethelyzetben éppen A-ból B-be igyekvő lány bármi mást előbb kívánna, mint kéretlen udvarlót az útja közben.
4/7 anonim válasza:
Ha éppen sietnék valahova, akkor nem valószínű hogy értékelném az ismerkedési szándékot, de ha például állok a buszmegállóban és várom a buszt, akkor valószínűleg beszélgetnék azzal aki ismerkedne, és szimpatikus. :)
5/7 anonim válasza:
Ha kedvesen, normálisan próbálkozik, akkor örülök neki, és megpróbálnék vele beszélgetni. :)
Ha csak beszól (szia cica, stb...) akkor felejtős, de valószínűleg te a normális verzióra gondoltál. :D
6/7 anonim válasza:
Ha szimpatikus persze jól esne, de ha sietek is időre, akkor elérhetőséget tudnánk cserélni és alkalmasabb időben újra összefuthatnánk.
7/7 anonim válasza:
Ez nagyban függ az első benyomástól. De ha kedvesen megszólít, és külsőre ápolt, látszik rajta, hogy nem valami züllött barom, hanem normális, igényes ember, akkor nem lenne probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!