Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 16 vagyok egy 15 16 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 vagyok egy 15 16 éves csajra akkarok rá írni és elég oda a szia mizu vagy találjak ki valamo kreatív szöveget?

Figyelt kérdés

2020. febr. 3. 23:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

De, a szövegtől is függ.

Lefordítom, mit jelent a "sziamizu":

Azt jelenti: 'szörnyű igénytelen bunkó vagyok, és most éppen dughatnékom támadt. Ugye odatartod?'

Szerinted erre mit válaszoljon a lány?

2020. febr. 4. 12:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"én inkab még próbálok élőbe csajozni"

Én is ezt javasolnám, mert az írásodtól hamar elmenekülne szegény lány.

"Szia mi lenne ha meg ínnak egy kólát, vagy te inkab vagy te inkab a söröcskét -bírnád? Én minda kettőt -bírom főleg egy nagy meló után Na mind1 is lépek várom aranyos válaszod"

Ez több sebből vérzik: egyrészt 16 évesen még hagyd a söröcskét. Az utolsó mondatnak meg sok értelme nincs, ha élőben csajozol. Vagy arra számítasz, hogy utánad rohan, és a lábaid elé veti magát?

2020. febr. 4. 14:10
 13/14 anonim ***** válasza:
66%
A bicepszedről küldj inkabb képet.
2020. febr. 4. 17:07
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a szia mizu szöveget, mert nagyon gáz és sablon duma, és úgyis tudod előre a választ. Szokásos "szia semmi" jó esetben megkérdezi hogy és veled?

Ha ismered a lányt akkor indulj ki abból, hogy honnan ismered, hol láttad először, stb. Pl.: nagyon ismerős vagy, talán a suliban láttalak. Így el tudod indítani a beszélgetést, és lesz egy közös téma már egyből amiről tudtok beszélgetni, aztán a többi kialakul.

Ha nem ismered, akkor először is kérdezd meg tőle, szeretne-e ismerkedni. Ha a válasz igen, akkor kérdezz tőle, amire kíváncsi vagy, válaszol, ha komolyabb a téma, akkor ragadjatok le. De kialakul ez is.

18L

2020. febr. 5. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!