Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 vagyok egy 15 16 éves csajra akkarok rá írni és elég oda a szia mizu vagy találjak ki valamo kreatív szöveget?
De, a szövegtől is függ.
Lefordítom, mit jelent a "sziamizu":
Azt jelenti: 'szörnyű igénytelen bunkó vagyok, és most éppen dughatnékom támadt. Ugye odatartod?'
Szerinted erre mit válaszoljon a lány?
"én inkab még próbálok élőbe csajozni"
Én is ezt javasolnám, mert az írásodtól hamar elmenekülne szegény lány.
"Szia mi lenne ha meg ínnak egy kólát, vagy te inkab vagy te inkab a söröcskét -bírnád? Én minda kettőt -bírom főleg egy nagy meló után Na mind1 is lépek várom aranyos válaszod"
Ez több sebből vérzik: egyrészt 16 évesen még hagyd a söröcskét. Az utolsó mondatnak meg sok értelme nincs, ha élőben csajozol. Vagy arra számítasz, hogy utánad rohan, és a lábaid elé veti magát?
Hagyd a szia mizu szöveget, mert nagyon gáz és sablon duma, és úgyis tudod előre a választ. Szokásos "szia semmi" jó esetben megkérdezi hogy és veled?
Ha ismered a lányt akkor indulj ki abból, hogy honnan ismered, hol láttad először, stb. Pl.: nagyon ismerős vagy, talán a suliban láttalak. Így el tudod indítani a beszélgetést, és lesz egy közös téma már egyből amiről tudtok beszélgetni, aztán a többi kialakul.
Ha nem ismered, akkor először is kérdezd meg tőle, szeretne-e ismerkedni. Ha a válasz igen, akkor kérdezz tőle, amire kíváncsi vagy, válaszol, ha komolyabb a téma, akkor ragadjatok le. De kialakul ez is.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!