Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A fiú megkérdezte, hogy mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiú megkérdezte, hogy mit kaphat első találkozásnál. Mit válaszoljak?

Figyelt kérdés

Egy fiú akivel most találkozom először kettesben, megkérdezte mit kaphatna tőlem, fogalmam nincs mit mondhatnék erre. Mire gondol vagy... Mit mondjak neki?

Egyébként én is neki és ő is tetszik nekem.

16/l

2020. jan. 28. 20:41
1 2
 11/13 anonim válasza:
81%

Most miért nem mész el? Menj el mindenképp vele, nehogy már az itteni válaszok miatt mondd le a randit ha tetszik neked.

A csók az egy non-verbális jelenség, ha szóvá teszik az egészet, elveszlik a varázsa, nem is értem egyébként erre hogy lehet rákérdezni.

2020. jan. 29. 10:40
 12/13 anonim ***** válasza:
84%
Az idődet és figyelmedet. Ez épp elég ahhoz, hogy megismerd a fiút milyen ember is valójában.
2020. jan. 29. 12:06
 13/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Azóta többször találkoztunk, nagyon aranyos és rendkívül okos fiúról van szó.

Minden nap beszélünk, és mindig van miről.

És nem, nem akart megb***ni, kedves válaszolók.

Köszönöm annak aki normális választ írt! :)

2020. febr. 10. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!