Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért követi még mindig a dolgaimat ha ő lépett le?
Szóval randizgattunk de lelépett szó nélkül egyik napról a másikra
Amellett hogy nem értem a történteket, miért követ még mindig pl instagrammon?
Tudom hülye kérdés hogy egy közösségi médiával példálózok, de ha lelépett azt jelenti nem érdekli mivan velem innestől akkor kikövetni miért nem követ ki?
Elég sok bejegyzésem van a történtek óta (láttam mindig kikövet valakit de engem soha)
Használja az appot
Sztorim nem nézi meg, de nagyon kevés embert követ, fix hogy látja az enyémeket...
Miért nem?
Talán kíváncsi meglátszik-e rajtad hogy lelépett, ha az ideje nagy részét a neten tölti.
Egyébként nem kéne ilyen szőrszálhasogatón gondolni erre, mi is ismerősök vagyunk az exemmel és beszélgetünk néha. Semmi jelentősége nincs. Együtt voltunk, szakított, szép volt amíg tartott, és jólesett szeretve lenni, tanultunk egymástól, kinőttük egymást pont.
Ha zavar az illeto vagy nem erdekel akkor az oldalara es dolgaira sem vagyok kivancsi...
#1 igenis haragszok mert nem fekudtem le vele es utana lepett le🙃
Hogyis ne haragudnek?
Ha privát a profilod megcsinálhatod azt, hogy már ne kövessen. Vagy tiltsd le ha zavar. (Engem is zavarna szerintem, főleg egy ilyen után)
Biztos még kiváncsi rád, lett e azóta valakid, megviselt e téged, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!