Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok arról a férfiról mit gondoltok akinek mondjuk az egész hátán van egy tetoválás?
Figyelt kérdés
Bejön nektek ?2020. jan. 3. 11:33
1/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen tetoválás
2/8 A kérdező kommentje:
Például egy sas nagyon szép vagy a családtagok
2020. jan. 3. 11:48
3/8 anonim válasza:
Nekem bejönnek a tetoválások, ezért tetszene szerintem.
4/8 anonim válasza:
Nekem jobban tetszenek a tetoválás nélküli hátak. De azért nagyon nem mindegy, hogy mi és hogyan van felvarrva. Kifejezetten vonzónak semmiképpen nem találom, de ha nem igénytelen, tintaceruzás "szeretlek mari" meg sárkányfej, akkor nem is feltétlenül taszít.
5/8 anonim válasza:
A nagybátyámnak az egész hátán van egy kutyás tetoválás, ami hónapokon át készült. Igényes munka és tényleg szép, de rengeteg időbe és pénzbe került.
Ha csak azért varratnál magadra valamit, mert szép, akkor ne tedd. Csak akkor varrass magadra valamit, ha van egy komoly jelentése.
Nem, nem jönne be. Nincs bajom a kisebb a viselőjének értékes tetkókkal, de egy ilyen nagy nem jönne be.
18/L
6/8 anonim válasza:
Nekem bejön, ha jól meg van csinálva.
18L
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Jöhetnek még bátran válaszok
2020. jan. 3. 18:41
8/8 anonim válasza:
Én vigyáznék, amikor megölelném, hogy most éppen a tetováláson vajon mit fogok, hova tettem a kezem. Mondjuk, ha sas, akkor most a szárnyát simogatom, pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!