Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom fixre ha egy lany tobbet akar mint baratsag?
Figyelt kérdés
2020. jan. 3. 04:48
1/8 anonim válasza:
Szerintem a viselkedéséből. Vagyis, ha nekem bejön egy srác, akkor próbálok több figyelmet és időt áldozni rá, érdeklődöm iránta stb.
De onnan tudhatod meg biztosra, ha elhívod valahova, (pl sétálni) és erre mit reagál. Ha zavarba jön a gondolattól, vagy ha nem mer rád nézni akkor 100% hogy bejössz neki! :)
2/8 A kérdező kommentje:
ennel a temanal a zavarbajoves alatt mitertesz? elpirul?
2020. jan. 3. 16:07
3/8 A kérdező kommentje:
Van hogy ejfelkor elkezdunk beszelni es meg 5 orakor is irkalunk
2020. jan. 3. 16:07
4/8 anonim válasza:
Akkor nyilvanvalo, hogy tetszel neki. Most te jössz.
5/8 anonim válasza:
Egyszer valaki azt mondta nekem az a legnagyobb jel, ha ott van. És szerintem igaza volt. Ha ott van veled, csak rád figyel, az sokatmondó. Persze ez sem mindig így van, de az esetek többségében bejön.
6/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek van esely? Holnap talalkozunk mit csinaljak vele? mit ajanlotok
2020. jan. 4. 01:13
7/8 anonim válasza:
Esélyed mindig fennáll, amíg a lány nem utasít el, amíg nem talál kifogásokat a találkozásra, ill., amíg azt nem mondja, hogy fejezzétek be.
Hogy mit csinálj vele? UDVAROLJ NEKI! Beszélgessetek bármiről és az egyik téma majd adja a másikat (iskola, kedvenc tantárgyak, iskolatársak, munkahely, munkakör, kollégák, főnök...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!