Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek írjak neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek írjak neki?

Figyelt kérdés
Ha egy srácra rairtam kb egy hónapja, hogy nem találkozunk-e, és azt írta, hogy jó ötlet csak most két hétig nem fog raerni, de majd utána megbeszéljük, de azóta se írt, akkor ne írjak neki, mert valószínűleg le akart rázni? Nem akarok túl nyomulós lenni. Azt tudom h tetszem neki, azért nem teljesen értem, mondjuk lehet persze, hogy közben meggondolta magát.

2019. dec. 22. 22:44
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Írj neki mindenképp, semmit nem veszítesz vele :D és valszeg tényleg csak nem ért rá
2019. dec. 22. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!