Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk most tényleg ennyire nem tudnak kinyögni pár szót?
Mostanság kezdenek a fiúk érdeklődni irántam, aminek mellesleg örülök. DE! Olyan nehéz megkérdezni egy lánytól, hogy "Van kedved randizni?" vagy "Leszel a barátnőm?" stb.?
Csak mert eddig mindig utólag tudtam meg hogy az egy randi volt. Vagy utólag tudtam meg hogy jééé jártunk és most meg már szakítunk.
És ez elég kellemetlen tud lenni, hogy nem közlitek velünk lányokkal (vagy ki tudja lehet csak én fogtam ki pár ilyen jó madarat), hogy mi a valódi szándékotok velünk.
Nem is tudom. Ha nekem tetszik valaki akkor azt kimondom HOGY NEKEM TE OTT IGEN TE KELLESZ NÉKEM.
Szóval kedves hím egyedek tessenek ide leírni nékem, hogy hogyan szoktátok a randira hívást és a "leszel a barátnőm?" szituációt elintézni. Vagy akár csak szimplán az utalásokat a a tetszésre xd.
(ha picit értelmetlenül fogalmaztam, akkor elnézését kérem minden ide tévedő személynek de ideg állapotomba kerültem)
16/L
Nem tudom milyen helyzetek voltak ezek, mi volt konkrétan, de ha elhív a srác valahova, azért lehet tudni, hogy az randi. Persze lehet olyanokkal volt dolgod, akik nagyon szarul adták elő magukat vagy hogy is mondjam..
De szerintem alapvetően nem szoktak a "randi" szóval indítani, az már egy elvárás, mikor még nincs semmi kapcsolódás. Én is csak, elmehetnénk együtt valahova, mondjuk kávézni, teázni. Ilyesmikkel kezdek, ha az kellemes, akkor tudatom, és kérdezem, hogy akar e ő is randizni még.
A járást se szokták tudtommal így konkrétan megkérdezni, hanem kialakul, érzik és utána max beszélnek róla.
Bár én speciel sima randizgatások után, ha bejön a lány, szeretem megkérdezni, hogy lesz e a barátnőm. Szerintem az aranyos lehet a jó pillanatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!