Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi vagy nem randi volt?
Olyan 5-6 éve osztálytársak voltunk, de sulit váltottam, stb, most mégis egy városba sodort minket az élet.
Már régebben is téma volt, hogy találkozom a fiúval (lány vagyok), de csak most sikerült kivitelezni. Este beültünk a helyre, és megittunk egy-egy italt. (Alkoholmenteset természetesen.)
Közben nagyon jól elbeszélgettünk, és bár régen nem ismertem túl mélyen, most nagyon szimpatikus volt nekem.
Elkísért a buszmegállóba, és azt mondtam, hogy mindjárt jön a buszom, menjen nyugodtan, ne késsen miattam az edzéséről. Elköszöntünk, és megbeszéltük, hogy még találkozunk, mert ez így tök jó volt.
Miután elment, nem jött a buszom, az edzés után pedig még egyszer arra jött, megölelt, stb, és megvárta velem a buszt.
Egyeltalán nem tudok rajta kiigazodni, amikor beültünk a helyre, megjegyezte, hogy tavaly minden lányt ide hozott első randira. Addig azt hittem, hogy ő nem gondolkodik ilyenben, és, hogy esélytelen..
Szóval szerintetek ez mi volt a részéről? Milyen szándékai lehetnek?
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!