Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Más lánnyal, , randizik",...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lánnyal, , randizik", hagyjam?

Figyelt kérdés

Elég esélyes, hogy friendzone-olt a srác, aki bejön. Mindketten 18 évesek vagyunk. Igazából egész eddig reménykedtem, hogy tetszem neki.Nem voltunk túl közel, mégis mindig mondta/ írta, hogy szeret. Viccből, pajkosan, de akkor is.

Régebben többször is rám írt, de akkor nekem volt kapcsolatom, nem igazán foglalkoztam vele. Pár napja megint rám írt, elkezdtünk beszélgetni. Mint kiderült, beszélget, néha találkozgat egy közös ismerősünkkel, elmondásuk szerint ,, nincs semmi ". Ma egy buliban voltunk egyik ismerősömmel, ott volt a srác és a lány is. Odajöttek beszélgetni, a srác végig engem nézett, együtt nevettünk,ugratott ilyenek. Utána elmentek, de a srác kb. fél óra múlva írt, hogy merre vagyok. Ezután megkeresett, megállított és beszélgetni kezdtünk.

Vélemény? Hagyjam, vagy érdemes próbálkoznom, beszélgetnem vele.

2019. dec. 1. 20:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Így a 13 évesek viselkednek. Beszéljétek meg, akartok-e egymástól valami komolyabbat, vagy csak hülyéskedtek.
2019. dec. 1. 20:18
 2/2 Rognar ***** válasza:
30%
Miért kerülgetitek a forró sz*rt, qhelyett hogy elmondanátok a gondolataikat fast forward? Többre vezetne.
2019. dec. 1. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!