Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnánk találkozni, hova...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnánk találkozni, hova mehetnénk?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden felvázolni a sztorit:

5hónapja vagyunk együtt

18/F 19/L

Komolyan gondoljuk, es hosszútávra tervezünk

Távkapcsolatszerű a dolog... Én vidéken tanulok, péntekenként utazok 150kilometert, hogy együtt lehessünk, es egy rokonomnál szoktam lenni hétvegén.

Ő csak úgy 1-2 hónap múlva tudna csak utazgatni bizonyos okokból.

Jelen pillanatban minden ellenünk fordult:

-a tél, az évszak, az időjárás nem a megfelelőbb, hogy együtt lehessünk, mert ,mint mondtam, nincs hova menjünk, fagyoskodni , állandóan kavezokba meg ilyen helyekre jarkalni nincs keedvünk.

-egyikünkhöz sem tudunk menni, en ide a rokonhoz nem hozhatom, ő sem tudna hazavinni, mert ez most neki sem lehetseges, nem reszletezem...

-allandóan jön valami a hetvegekbe amik miatt megkevesebbet tudunk együtt lenni, es ez nagyon nehéz így, de nem feladni akarom... Csak tenni ezért az egészért, valahogy jobbá tenni.

Szóval a cél csak az, hogy tudjunk együtt lenni , kettesben... ne kelljen megfagynunk, tudjunk együtt aludni valahol, ilyesmi...

Mit tanácsoltok, mit tehetnék/tehetnénk?

2019. nov. 30. 08:35
 1/3 anonim ***** válasza:
81%

Hát, akinek már ez a mostani időjárás is kifogás, az mit fog mondani januárban??

Nem igazán komoly ez a részéről, úgy tűnik.

2019. nov. 30. 11:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A távkapcsolatok nagyon nem egyszerűek, az életkorotok pedig megnehezíti a dolgot, nincs közös lakás stb.

Nincs valami barát / barátnő, aki albérletben lakik, és hétvégére pont oda tudná adni a szobát?

Ha nincs, akkor esetleg olcsó vendégházak jutottak még eszembe, de ezek azért már pénzkiadások.

2019. nov. 30. 13:25
 3/3 A kérdező kommentje:

1.- kicsit felreertesz, talalkozunk attólmég, együtt vagyunk szakadó esőben is, este , mostmár lassan minuszokban is, de azért egyikünknek sem az a legjobb, hogy nagykabatban fagyoskodva jarkaljuk az utcakat este 11kor azert, hogy együtt lehessünk

2.- köszi a választ!

Igen, a korunk miatt nem a legegyszerűbb, de reméljük, hogy ahogy a sulit elvégezzük minden nekünk kedvez majd.

Ismerősökön még nem gondolkodtam, de nem rossz ötlet, bár szerintem nincs ennyire közeli barátunk, aki nekünk adná a lakást.

Szállásokon már agyaltunk, nem beszéltük meg, de mindketten nézegettük már...

Ezzel igazából nincs gond, nyilván ezek mar komolyabb kiadások, inkabb az a gondom ezzel, hogy ez nem lehet valami állandó megoldas.. neha-neha talan nem rossz ötlet, de hosszútávon nem működne.

Köszi az eddigieket, várom a további tanácsokat! :)

2019. dec. 2. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!