Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen csaj jön be nektek?
Figyelt kérdés
Mi az ami megfog egy lányba? Külső, belső akármi.
De lehetőleg hiteles legyen. Mert sok olyan fiú van amúgy aki mondja mennyire gyengéje a szőke csajok, azt mégis egy sötét hajúval köt ki😅 Kb mindig ilyesmik vannak. De mindegy,csak érdekel.
2019. nov. 27. 19:36
1/7 anonim válasza:
Ha intelligens, szeretetre méltó :4
2/7 anonim válasza:
Hat elso sorban legyen ertelmes,megfog nagyon ha tudja mikor legyen vicces, szerintem nem a kulso a lenyeg hanem a belso, f19
3/7 anonim válasza:
A szeme, hogyha sejtelmesen csillog és szinte el lehet merülni benne
4/7 anonim válasza:
Legyen kedves , értse a viccet , lehessen vele beszélgetni komolyabb témákról is . A legfontosabb pedig , hogy szerethető legyen a jelleme.
16/F
5/7 anonim válasza:
Pedig nekem is gyengém a hosszú természetes szőke haj, kék vagy zöld szemekkel. Esetleg vörös haj, de akkor szeplőkkel együtt. :D
6/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon bejön a hosszú, kicsit göndör szőke haj.
Ez nem jelenti azt ha valakinek nem az van akkor ki van zárva. Szóval elég butaságot írtál.
De hogy válaszoljak is, fő hogy alacsonyabb legyen nálam, ami nem nehéz. Azt hogy mi fog meg egy lányban nem tudom konkrét jellemzőkkel leírni, inkább úgy az összkép, a kisugárzás.
7/7 anonim válasza:
Ha okos, cuki, nem sminkeli magát, sportos, és vadóc az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!