Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gimisként egyetemistákkal randizni?
Évvesztes vagyok, és nyelvi előkészítőn is voltam egy évet, úgyhogy 18 múltam, de még csak 11. osztályba járok. A korombeli, vagy egy-két évvel idősebb fiúk nagyrésze már egyetemre jár. Teljesen más életszakasz, más környezet. Mennyire lehet ez akadály a randizásnál, és később esetleg egy párkapcsolatban?
Ha vannak pozitív, vagy éppen negatív tapasztalataitok ezzel,kérlek, osszátok meg:)
Nem kell annyira misztikusnak gondolni az egyetemistákat:) a teljesen más életszakaszt is erősen vitatnám, rengeteg egyetemista ugyanúgy otthon él még, főleg az első 1-2 évben, max vállal diákmunkát is. Ami meg a tanulást illeti, azt ugyanúgy szeretjük halogatni, mint a gimisek, csak persze a vizsgák előtt többet imádkozunk, mert több a megtanulandó anyag is :D
Lényeg a lényeg, hogy szerintem mondjuk egy 20-21 évessel nem nagyon lehet probléma pusztán azért, mert egyetemre jár.
Húgom 17, most tizenegyedikes, a barátja 22, most végzett az egyetemen.
Őket elnézve semmilyen akadály nincs, az időbeosztásuk más, de megoldották.
18/L
Tökmindegy, egyetemistaként is ugyanúgy tanulsz, nincs sok pénzed, "iskolába" jársz, szóval szinte ugyanazt az életet éler, csak (jó esetben) azt tanulod, ami érdekel és normálisabb emberekkel vagy körülvéve.
Egy 17-18 éves kb ugyanolyan szinten van, mint egy 19-20 éves.
Sőt, a lányok korábban érnek.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!