Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozás! Megcsókolhatom?
Figyelt kérdés
3 hete beszélgetek egy lánnyal az interneten és megbeszéltünk egy találkozót. A végén megcsókolhatom vagy korai lenne?
17 évesek vagyunk.
Ha valakinek van tapasztalata írjon!
2019. nov. 25. 15:02
1/5 Modeler válasza:
Attól függ milyen lesz a helyzet a végére. Nem mindenki szereti ha megcsókolják első randi után. Te se érezd kötelezettségnek.
2/5 anonim válasza:
szerintem ne, mert csak rosszul jöhetsz ki belőle, ha tetszel neki akkor úgyis lesz következő randi és lesz majd csók, de ha meg nem tetszel neki akkor meg nagyon ciki lesz
3/5 anonim válasza:
Ha "meg kéne" csókolnod, azt majd a pillanat adja, tehát nem kell azt így előre elhatározni, eldönteni, ha mgé nem is láttátok egymást, még nem is találkoztatok, hogy "Majd megcsókolom." De egyébként ha nincs ott a pillanat, engem pl zavarna, hogy valaki csakúgy lerohan csókkal. Az meg, hogy első találkozás alkalmakkor teszi, még az önmagában is zavaró lehet. Ha ott van az a romantikus pillanat, azt olyankor kell, de nem valószínű szerintme , hogy rögtön az első randin már meglesz a zösszhang.
4/5 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy ha az első randin nincs csók, akkor megette a fene az egészet. De 17 évesen még lehet, hogy máshogy van.
5/5 anonim válasza:
Tök mindegy ki hány éves első randin nincs csók!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!