Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexualitás téma első randin?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal (korombeli) és megbeszéltünk egy kis italozgatást egy étteremben. Nem konkretizáltuk, hogy ez randi, de remélem vmi olyasmi sülne ki belőle. Szeretném, ha nem friendzone-olna és így vmi kapcsolat is lehetne belőle. Olvastam pár helyen, hogy a szexualitásról is jo ha beszélünk, mert így érezheti mellettem, hogy önmagát adhatja. De ennek a témának mégis hogy kezdjek hozzá? Vagy van vmi más módszer is, amivel nem friendzone-olna?2019. nov. 21. 17:55
1/4 A kérdező kommentje:
*20/f
2019. nov. 21. 17:56
2/4 anonim válasza:
Mielőtt találkoztam a barátnőmmel már rendesen szétáztattam a bugyiját chaten. Nagyjából az első öleléstől az első csókig úgy csillogott a szeme mint egy éhes kiskutyának:D
Ha jó a dumád akkor lehet szexuális témát bedobni, de készülj fel hogy lelkileg érinthet (ha pl elkezdi ecsetelni, hogy igen, dugott már nyilvános helyen a volt pasijával, stb) és vannak lányok akik félősebbek. Aki meg nem félős, az tapasztalt, és csak jó dumával veszed le a lábáról, nem valami bárdolatlan tini blődséggel.
3/4 anonim válasza:
Ebből mi, lányok egyből azt vesszük le, hogy csak dugni akarsz. Vagy olyan lányt fogsz ki, aki szintén csak dugni akar, vagy ezzel el is szúrtad már az elején, mert komolytalannak tűnsz. Plusz ha kifogsz egy tapasztalatlanabb lányt, akkor pont nem az "önmagát adhatja" érzést váltod ki, hanem ráraksz egy plusz terhet, hogy "jaj, most nagyon lazának kell mutatnom magam, különben prűdnek hisz". Szóval ha komoly barátnőt akarsz, akkor egyelőre ne.
4/4 anonim válasza:
#3 ha a csaj uncsi, akkor valóban nem jön ki jól, viszont megúszta hogy uncsi csaja legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!