Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 éves lányok! Ti igent mondanátok?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy buliban vagy, DJ-vel, és a hangulat nagyon jó. Mindenki táncol, ugrál, boldog. Elsõ sorban táncolsz, elképesztõen jól érzed magad, amikor odajön egy jóképü srác, és kihív a tánctérrõl. Bemutatkozik, és elmondja, hogy nagyon szimpatikus vagy neki, de õ nem híve a kavarásnak, az egyszeri dolgoknak; szeretne megismerni, és elhív randizni.
Te mit válaszolnáll neki?
2019. nov. 8. 12:38
1/12 anonim válasza:
Szorakozni megyek oda , nem ismerkedni !
2/12 anonim válasza:
Nem megyek el idegenekkel sehová. Sosem megyek egyedül bulizni, azzal vagyok, akivel megyek. Ha ismerkedni akarok, akkor max. online elérhetőséget adok meg, és később kiderül.
3/12 anonim válasza:
a legboldogtalanabb emberek jàrnak discoba és senki nem érzi jol magat csak elhitetik magukkal.
5/12 anonim válasza:
Nemet, mert nem szoktam discoban ismerkedni
6/12 anonim válasza:
Miert ne lehetne megbeszelni egy randit pl masnapra egy csendesebb helyre? Persze a bulibol nem mennek el a sraccal, de nyugodtabb helyen siman talalkoznek vele egy masik alkalommal.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem ugy ertettem, hogy rögtön a bulibol elmenni vele, hanem megbeszelni egy talalkozot valamikor egy masik napra. El ezest a hibaert, tenyleg felreertheto volt a kerdes! Es köszönöm az eddigi valaszokst!
2019. nov. 8. 15:49
9/12 anonim válasza:
Ha nekem is szimpatikusnak lenne, akkor szerintem igent mondanék.
10/12 anonim válasza:
#9-es vagyok. Elírtam: ha nekem is szimpatikus lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!