Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nála esélyem?
Van egy srác akit nagyon régóta ismerek, többnyire mindig jóban voltunk, alsó évfolyamokban jártunk is ;D
Tavaly év elején szakítottam az azóta is csak volt barátommal, aztán kb 3 héttel ő bepróbálkozott nálam, de még nem voltam készen egy kapcsolatra.
Azóta túlléptem, és hát rájöttem hogy tényleg helyes és intelligens fiú. Egy suliba járunk, és általánosságban köszönőviszonyban vagyunk, de nem rég a születésnapomon felköszöntött, és újra beszélgetni kezdtünk. Elmesélte hogy ő most lépett ki egy kapcsolatból, stb. Azóta minden nap beszélünk és nagyon jóba lettünk, néha érzek apróbb utalásokat hogy szimpatikus vagyok neki, ÚGY is, de sokszor még mindig a volt barátnőjéről beszél, de csak mint hiba és akit szeretne elfelejteni.
Lehetne ebből még valami, vagy fogadjam el, hogy végleg csak barátok leszünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!