Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 eves lanykent abnormalis egy 57 eves ferfival randizni?
Figyelt kérdés
2019. nov. 1. 18:10
11/31 anonim válasza:
Beteg dolog. De apád úgyis ki fogja herélni.
12/31 anonim válasza:
Én nagyon elnéző vagyok szerintem akár egy 20-25 éves korkülönbség is beleférhet mondjuk egy 16 éves lány 40-es férfival max , de 57(!!!!) éves férfi egy 16(!!!) éves lánnyal már számomra is extrém
13/31 anonim válasza:
Ha az úriember korát nézzük, lehet, hogy a lány nagyobb biztonságban van, mint egy 40-essel.
14/31 anonim válasza:
Biztos hogy csak ki akar használni. Te tipikusan az a naiv kislány vagy akit pár szép szóval el lehet csábítani. Ez már abból is látszik hogy ez megkérdezted itt. Az embernek meg ez pont kapóra jön. Nekem 22 évesen is gáz lenne ha egy 16 éves lánnyal randiznek.
17/31 anonim válasza:
Egészen elkeserito, hogy ez bárki szerint elfogadható és normális. Az a felnőtt férfi, akinek egy kislány tetszik, BETEG.
18/31 anonim válasza:
Az a durva egyébként, hogy itt aztán mindenféle válasz van, de mind le van pontozva. Ezt hogyan? Akkor mi a "jó" válasz? :D Trolltrolltroll
19/31 anonim válasza:
Ha Till Lindemann, támogatnám is
20/31 anonim válasza:
Valaki írta visszább hogy az apád lehetne.
Hááát, nekem a nagymamám 59 éves, nem hogy az apám...🤔
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!