Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Oda merjek menni a fiúhoz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oda merjek menni a fiúhoz?

Figyelt kérdés

Régóta tetszik egy srác a konditeremből. Barátnőm haverja által tudtam meg a nevét és a srác elmondta a srácnak hogy nekem nagyon tetszik. Azt mondták hogy "boldogsági rohamot kapott" mert neki is tetszem és elvileg majd oda jön hozzám kondiba. Azóta 2×voltunk ott egyszerre de nem jött oda. Miért? Merjek én kezdeményezni? Nem lesz már kicsit sok részemről? :D Én jelöltem be facen,és írtam is neki a szülinapján. Ezek mind az előtt voltak mielőtt elmondták neki

16/l

2019. okt. 18. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben próbálnék minél többször rámosolyogni, ha nem is direkt odamenni hozzá, de felé menni stb, aztán csak lép majd. Hajrá😊
2019. okt. 18. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondta oda fog menni hozzád, akkor amikor szeretné biztosan megfogja tenni. Szerintem is próbálj meg rámosolyogni sokat, szemezni vele, sokszor felé nézegetni, aztán ha szeretne úgyis fog majd lépni.
2019. okt. 18. 18:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Én próbálok ránézni, sőt sokszor meg is teszem. De valamiért soha nem nézünk össze,elkapja a tekintetét... Mintha félne csak nem tudom mitől xd
2019. okt. 18. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
51%

Hááát...

ha a hegy nem megy Mohamedhez, menjen Mohamed a hegyhez!

2019. okt. 18. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon beszari a srác :D
2019. okt. 18. 23:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg tetszel neki, ugyan mi veszíteni valód van?
2019. okt. 18. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!