Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hülye liba lennék, amiért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye liba lennék, amiért elvárom hogy normálisan nézzen ki a partner első találkozáskor?

Figyelt kérdés

Nemrég történt a dolog. Egy sráccal találkozót beszéltünk meg, én nagyon készültem rá, próbáltam szépen, de egyszerűen felöltözni. Nem azt mondom, hogy öltönyben, szmokingban, nyakkendőben kell megjelennie, de miért nem tudta kicsit megerőltetni magát? Kopott, koszos farmerban volt, pulcsiban, koszos cipőben. Nem vagyok előítéletes, de ebből csak arra tudtam következtetni, hogy mennyire nem érdekli a kinézete. Pár nappal később vitába keveredtünk, és bár nem akartam, de végül megmondtam neki, hogy kicsit megerőltethette volna magát öltözködés terén, nem kell kiöltöznie, csak legalább ne koszos ruhában legyen. Erre lehordott, hogy én is ugyanolyan külsőre menő liba vagyok, mint az összes többi lány, és hogy nekem senki se jó, menjek a haverjaimhoz. Nagyon rosszul esett hogy ezt mondta, és még mindig rosszul érzem magam, amiért elmondtam neki a véleményem. Nem kellett volna? Vagy jobb így? Lányok, mi a véleményetek? :(

Ezek után le is tiltott egyébként...

2019. okt. 5. 23:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem gáz a meglátásod, örülök hogy kifejtetted a véleményed. Semmi de semmi bajom nem lett volna, ha nem lett volna koszos a nadrágja/cipője. Egyértelműen látszott mindkettőn, hogy használta, de nem mosta ki (a nadrágot természetesen). Koszos ruhában a telepi boltba megyek, nem egy találkozóra, bármennyire is falusi mindkét fél... :/
2019. okt. 6. 00:05
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az zavar téged, hogy annyira se méltatott téged hogy kicsit kiöltözzön a veled való talin :_)
2019. okt. 6. 00:42
 13/20 A kérdező kommentje:
#12 Lehet... ;_;
2019. okt. 6. 00:45
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan akadtal ki.

Nekem is problemas az anyagi helyzetem, megis tisztalkodok rendesen...

Igenytelen, lusta a srac, hagyd a francba

2019. okt. 6. 02:38
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet leírták már előttem, de az anyagi helyzetet ne hozzuk már kifogásnak arra, hogy ki mennyire ápolt. Egyszer találkoztam egy hajléktalannal, akiről nem hittem hogy az, annyira ápolt volt. Na ezek után senki ne jöjjön a pénzzel. Egyébként fiuként alap hogy azt a minimális tiszteletet megadod a lánynak hogy legalább lefürdessz, fogat mosol és tiszta ruhát veszel egy randi előtt. Még a lányban is jobb benyomást kelt ha normálisan felöltözök. Kérdező egyébként örülj hogy letiltott, legalább nem neked kellett volna később lekoptatni. Sokat nem vesztettél.

18/F

2019. okt. 6. 10:44
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2019. okt. 6. 11:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért kételkedsz magadban,mikor tudod, hogy igazad van?
2019. okt. 6. 18:36
 18/20 anonim válasza:
100%

Bár lányok véleményére vagy kíváncsi, nem bírtam ki, hogy ne írjam le a véleményemet.

Szerintem teljesen jogosan akadtál ki. Én ha utcára megyek, vagy emberek közé, már akkor is ápoltan és igényesen teszem ezt, ha nem is a többi ember miatt, akkor a saját közérzetem miatt! Ebből adódik, hogy ha valaki koszos, piszkos ruhában megy, akár csak utcára is, akkor semmi önbecsülése nincs. És itt nem azt mondom, hogy a legdrágább és legelegánsabb ruhákban kell utcára menni, csak azt, hogy látszódjon az, hogy igényes saját magára!

Az meg hogy valaki, elmegy randizni egy lánnyal és képtelen elegánsan, ápoltan megjelenni, maga a szégyen. Ugyanis amellett, hogy saját magát lejáratja, a hölgy felé is azt mutatja ezzel, hogy kvázi: nem fontos neki ez a találkozó, lesz ami lesz, nem érsz annyit, hogy időt és energiát szánjak arra, hogy ápoltan és szépen jelenjek meg!

Arról nem is beszélve, hogy mint férfinek alapból benne kéne lennie annak az belső ösztönnek, hogy a megjelenésével: önbizalmat, eleganciát, messziről látható kisugárzást kommunikáljon.

Szóval teljesen jogosan akadtál ki. És szerintem jóbban is jártál, hogy ennek vége szakadt. Remélem a továbbiakban szerencsésebb találkozóid lesznek, és megtalálod azt a bizonyos férfit!

21/F

2019. okt. 6. 21:45
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm c:
2019. okt. 7. 18:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Akkor lennél hülye liba, ha nem várnád el.
2019. okt. 12. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!