Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lánynak vagy a fiúnak kell kezdeményeznie a puszit, ölelést, csókot? Honnan lehet tudni minek mikor jött el az ideje?
Már a 2. randin vagyok túl, de ezek közül még egyik sem jött össze. Érintkezés volt mindkét részről már sok, de szerintem lassan a puszinak is jönnie kell.
Segítőkész emberektől privátot is elfogadok :)
16/F
Ez jön magától ! Ki kell várni ! 23/F
Amugy elég korán kezded ezt a randizás dolgot .. nálam eddig még sehol semmi..
Nálunk lány létemre én kezdeményeztem a harmadik randin. Nekem első csók volt, neki nem. Ő magától nem tudta, én mikor akarom így besegítettem egy kicsit :)
16/L
Általában a fiú irányít, ő kezdeményez, de ma már nem ritka a fordítottja sem. Szerintem ez is helytálló, hiszen változtak az idők és a szokások, meg az illem is.
Hogy melyiknek mikor van az ideje, azt megérzed. Ha a lány még nem akarja a puszit (miért is ne akarná, hiszen azért randizik?!), akkor finoma úgyis elfordítja az arcát, száját. Ne vedd sértésnek, de még definitív visszautasításnak se! Majd lesz másik randi is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!